Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Open wraps met garnalen en maïssalade

Open wraps met garnalen en maïssalade

Ingrediënten

  • 2 stuks avocado's
  • 1 pakje tortillawrap
  • 600 gram maïskorrels
  • 300 gram wokgarnalen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 stuk rode ui
  • 20 gram koriander
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels chilisaus
Open wraps met garnalen en maïssalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. + grillpan
  2. 1. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak met een vork grof en breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Ontdooi de garnalen en spoel af onder lauwwarm water. Pel en pers de knoflook, pel de rode ui en snijd in flinterdunne ringen en hak de koriander grof.
  3. 2. Grill de tortilla’s in een grillpan tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  4. 3. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak de garnalen gaar. Voeg de knoflook, de chilisaus en de helft van de koriander toe.
  5. 4. Meng de mais met de overige koriander en de rode ui tot een frisse salade.
  6. 5. Besmeer de gegrilde wraps royaal met de avocado en verdeel de garnalen erover. Leg op een bord en verdeel er een schepje van de maïssalade over. Serveer de resterende maïssalade apart in een schaaltje.
  7. Tip: Lekker met partjes limoen.

    Voedingswaarde

  • Kcal 612
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 74 g
  • waarvan suikers 8
  • Vet 19 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 4
  • Vezels 13