

Orzo uit de oven
4 pers.
ca. 25 min
7.52 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 Cup Boursin
275 gram Orzo
250 gram Plus Cherrytomaten
2 eetlepel Zongedroogde tomaten
1 eetlepel Cajun
1 stuk Bouillonblokjes groente
200 gram Spinazie
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Leg de Boursin in een ovenschaal en verdeel hier de orzo omheen. Halveer de cherrytomaten en snij de zongedroogde tomaat in reepjes en verdeel over de orzo samen met de cajun kruiden. Verkruimel het bouillonblokje hier ook overheen en schenk er 625 ml kokend water bij.
3. Bak 12 minuten af in de oven. Voeg de spinazie toe, roer even door, en bak nog eens 3 à 5 minuten af. Proef of de orzo gaar is, als er nog een bite in zit stop je de ovenschaal nog even in de oven, hou goed in de gaten.
4. Houd er rekening mee dat de orzo nog wat indikt nadat het gerecht begint af te koelen. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie