Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paashaaspizza

Paashaaspizza

Ingrediënten

  • 1 rol pizzadeeg met tomatensaus (Jan)
  • 1/3 stronkje broccoli
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 2 plakjes salami
  • ½ grote rode ui
  • 6 zwarte olijven
Paashaaspizza product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Brunch
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 210 °C. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd met een pizzasnijder of scherp mes aan de onderkant de hoeken rond bij en snijd aan de bovenkant vanuit de hoeken naar beneden om de oren te maken. Draai de oren naar de zijkant weg. Maak van restjes deeg kleine haasjes (of ronde pizza’s) en leg ze naast de grote haas.
  2. 2 Bak de bodem en de kleintjes in 5 min. tot lichtbruin. Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes en kook ze 2 min. Giet af en laat uitlekken.
  3. 3 Neem de pizzabodems uit de oven, bestrijk met tomatensaus en bestrooi met de kaas. Maak wangen met de salami. Snijd van de ui dunne ringen en maak er snorharen van. Maak oogjes en een mondje van olijven en een befje en wenkbrauwen van broccoli. Bestrijk ook de kleintjes met tomatensaus en bestrooi met kaas. Versier naar keuze. Bak de pizza’s in ca. 8 min. goudbruin.

    Voedingswaarde

  • Kcal 230
  • Eiwit 12 g
  • Koolhydraten 15 g
  • Vet 13 g