Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Pasta met geroosterde bloemkool en citroen-peterseliekruim

Pasta met geroosterde bloemkool en citroen-peterseliekruim

hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
28.66 voor 4 pers.

Ingrediënten

1 stuk Bloemkool
2 stuks Puntpaprika
1 stuk Gele ui
2 tenen Knoflook
400 gram Rigatoni
2 sneetjes Wit brood
2 eetlepel Peterselie
3 theelepel Citroenrasp
200 gram Ricotta
75 gram Parmezaanse kaas
1 theelepel Chilipoeder

Kies producten

PLUS Bloemkool
Per 1 st
1.
85
1
1
Neutraal Knoflook
Per 2 st
1.
39
1
1
Grand'Italia Pasta Rigatoni
Per 500 g
1.
95
1
1
PLUS Korenlanders Rond Wit heel
Per 1 st
2.
79
1
1
Galbani Ricotta
Per 250 g
3.
29
1
1
Parmareggio Parmigiano reggiano stuk
Per 150 g
4.
99
1
1
Silvo Chilipoeder
Per 35 g
2.
59
1
1

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en meng met 2 eetlepels olijfolie, een flinke snuf zout en gemalen peper. Verdeel de bloemkoolroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat en leg aan de zijkant de rode puntpaprika’s. Rooster gedurende 15-20 minuten, totdat de roosjes goudbruin kleuren en de paprika’s zacht worden. Het kan zijn dat de paprikaschil zwart kleurt, dat is niet erg.
2. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en de knoflook in plakjes. Verwarm een hapjespan met een scheut olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook gedurende 10 minuten, tot de ui zacht en glazig is.
3. Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Besprenkel de boterhammen met twee theelepels olijfolie en rooster goudbruin en krokant. Hak samen met de peterselie fijn en meng met de helft van de citroenrasp, peper en zout. Haal de paprika’s uit de oven en pel de schil eraf. Verwijder de zaadlijsten en het kroontje, en snijd het vruchtvlees in reepjes.
4. Doe tweederde van de bloemkool samen met het uimengsel, 100 ml pastawater, de ricotta, resterende citroenrasp en Parmezaanse kaas in een keukenmachine. Hak fijn tot een gladde puree en voeg eventueel extra pastawater toe als de saus te dik is. Doe de bloemkoolsaus terug in de pan en proef. Breng eventueel op smaak met extra zout en peper. Voeg de pasta samen met de paprika toe aan de pan en roer goed door.
5. Schep de pasta in 4 diepe borden. Top met de resterende bloemkool, het citroen-peterseliekruim en het chilipoeder.
Deel het op:
Meer recepten in de categorie
Koken met Korting
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Download de gratis app

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Everyday Luxury Badtextiel
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
Belangrijke veiligheidswaarschuwing PLUS Boerentrots Biefstuktartaartjes Blonde d'Aquitaine 2 stuks en 4 stuks
Lees meer

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen