Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade

Pastasalade

Ingrediënten

  • 300 g pasta (fusilli of penne)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 courgette, in miniblokjes
  • 1 aubergine, in miniblokjes
  • 200 g champignons, schoongeveegd, in stukjes
  • 50 g olijven, in plakjes
  • 150 g mozzarella, in miniblokjes
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Voor de dressing:
  • 8 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. wijnazijn (rood of wit) of balsamicoazijn
  • 1 eetl. mosterd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
Pastasalade product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Voorgerecht
Recipes/Time Ca. 35 minuten
Recipes/Persons 6 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar en giet af. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de dressing door de pasta en zet in de koelkast. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de paprika, courgette, aubergine en champignons tot de groenten beetgaar zijn. Schep de groenten met de olijven en mozzarella door de pasta. Bestrooi de salade met de Parmezaanse kaas.

    Voedingswaarde

  • Kcal 475
  • Eiwit 17 g
  • Koolhydraten 43 g
  • Vet 25 g