
Peperoni pasta met salami, paprika en kappertjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 25 min
25.07 voor 4 pers.
Ingrediënten
1 stuk Gele ui
100 gram Italiaanse salamiworst
2 stuks Rode paprika
800 stuks Pastasaus zongedroogde tomaat
400 gram Spaghetti
2 eetlepel Kappertjes
1 eetlepel Basilicum
75 gram Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
1. Snijd de ui in ringen, de chorizo in hele kleine blokjes en de rode paprika’s in reepjes. Verwarm een hapjespan met een scheut olijfolie en bak hierin de uienringen met de chorizo gedurende 5 minuten. Voeg de paprikareepjes toe en bak nog 5 minuten.
2. Breng een pan met gezouten water aan de kook. Voeg de pastasaus toe aan het paprikamengsel en laat op laag vuur pruttelen. Voeg de spaghetti toe aan de pan met water en kook beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Roer de kappertjes en basilicumblaadjes door de pastasaus. Giet de pasta af en meng door de saus. Serveer de peperoni pasta met de Parmezaanse kaas.
Meer recepten in de categorie