Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pikante spareribs met verse frites

Pikante spareribs met verse frites

Ingrediënten

  • 4 stuk(ken) spareribs (gegaard)
  • 2 zak(jes) Conimex pittige satémarinade
  • 1 pot(ten) Peper en zout
  • 1 zak(je) PLUS verse frites
  • 1 pot(ten) Hak appelmoes
  • 1 fles(jes) PLUS dressing met kruiden
  • 1 stuk(ken) komkommer
  • 2 teentje(s) knoflook
  • 6 el Conimex ketjap manis
Pikante spareribs met verse frites product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200º C. Meng de ingrediënten voor de marinade en leng aan met ketjap manis. Kruid de spareribs met peper en zout en bedek ze met de marinade.
  2. Leg de spareribs vervolgens in een ovenschaal en braad ze in ca. 15 minuten in de oven gaar en goudbruin.
  3. Schil de komkommer en snijd in dunne plakjes. Besprenkel met de dressing en zet koel weg tot gebruik.
  4. Bak in de tussentijd de frites goudbruin.
  5. Serveer de spareribs met de frites, komkommersalade en appelmoes.

Variatie

Biertip: Desperados

    Voedingswaarde

  • Kcal 646
  • Eiwit 30 g
  • Koolhydraten 55 g
  • Vet 34 g