Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza met kip, verse spinazie en verse cherrytomaten

Pizza met kip, verse spinazie en verse cherrytomaten

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • 100 g kippendij, in dunne reepjes (max. 1 cm breed)
  • 2 PLUS Trattoria pizza margherita
  • 100 g verse spinazie
  • 100 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 50 g zongedroogde tomaat (reepjes)
  • 70 g mozzarella
  • 1 basilicumplantje (biologisch)
Pizza met kip, verse spinazie en verse cherrytomaten product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. 1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Verhit 1 el olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. voeg de kipreepjes, peper en eventueel zout toe. Bak de kip totdat deze gaar, maar nog wel mals is. Hij gaat straks de oven nog in. Neem de kip uit de pan en schep op een bord.
  2. 2 Verdeel de spinazie, verse en gedroogde tomaat en kipreepjes over de pizzabodems. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de pizza’s.
  3. 3 Bak de pizza’s in 12 min. af en bestrooi met basilicumblaadjes.