Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige kersenmilkshakes

Romige kersenmilkshakes

Ingrediënten

  • 400 gram kersen
  • 800 ml amandelmelk
  • 3 stuks bananen
Romige kersenmilkshakes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Let op: pel, snijd en vries de bananen in voor gebruik.
  2. Spoel de kersen schoon, verwijder de pitten en houd 4 kersen achter voor garnering.
  3. Voeg de kersen samen met de bevroren bananen en de amandelmelk aan een blender toe en mix tot een romige milkshake.
  4. Verdeel de milkshake over grote glazen en garneer de glazen met een kers.

    Voedingswaarde

  • Kcal 161
  • Eiwit 2 g
  • Koolhydraten 30 g
  • waarvan suikers 29
  • Vet 2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 0
  • Vezels 4