Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade Nicoise met mosterddressing

Salade Nicoise met mosterddressing

Ingrediënten

  • 290 gram tonijn (conserven)
  • 400 gram sperziebonen (conserven)
  • 300 gram trostomaten
  • 310 gram cannellinibonen (conserven)
  • 4 Bio+ eieren
  • 100 gram zwarte olijven
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel Franse mosterd
  • 75 gram veldsla
Salade Nicoise met mosterddressing product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel de rode ui en snijd in flinterdunne ringen. Snijd de tomaten in partjes.
  2. Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 6 minuten. Spoel af onder koud water en pel de eieren. Snijd in partjes.
  3. Meng voor de dressing het sap van een citroen met 3 eetlepels olijfolie en de mosterd.
  4. Leg de veldsla op de borden en verdeel de tomaten, de sperzieboontjes, de cannellini bonen, de uienringen, de olijven, de tonijn en de partjes ei over de borden.
  5. Serveer de salade met de mosterddressing.