
Simpel toetje van gestoofde appel, peer en vla
dessert
4 pers.
ca. 20 min
18.14 voor 4 pers.
Ingrediënten
3 stuks Elstar appels
3 stuks Conference peren
1 eetlepel Roomboter
2 eetlepel Rietsuiker
1 theelepel Kaneel
1 stuk Steranijs
55 gram Hazelnoten
500 ml Vanillevla
Bereidingswijze
1. Schil de appels en peren en verwijder het klokhuis. Snijd in parten. Verwarm de roomboter in een koekenpan en voeg de suiker, kaneel en steranijs toe. Stoof het fruit gedurende 10 minuten.
2. Verwarm een koekenpan en rooster hierin de hazelnoten goudbruin. Hak de hazelnoten grof.
3. Haal de steranijs uit het fruit en laat iets afkoelen. Serveer het gestoofde fruit lauwwarm met de vla en garneer met de gehakte hazelnoten.
Meer recepten in de categorie