Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti gremolata 

Spaghetti gremolata 

Ingrediënten

  • 1 citroen, schoongeboend
  • 1 bakje platte peterselie (20g)
  • 300 g spaghetti 
  • 2 el olijfolie 
  • 1 teen knoflook 
  • 125 ml slagroom 
  • 40 g Parmezaanse kaas
Spaghetti gremolata  product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de citroen op de Joseph Joseph rasp en pers het sap uit de citroen met de Joseph Joseph citruspers.
  2. 2. Hak de peterselie fijn op de Joseph Joseph snijplank. Kook de spaghetti beetgaar en giet af in een vergiet. 
  3. 3. Verhit de olie in een ruime hapjespan. Knijp de knoflook met de Joseph Joseph knoflookpers uit boven de pan en bak zachtjes aan. 
  4. 4. Voeg de pasta, citroenrasp, het citroensap, de peterselie en slagroom toe. Zet het vuur hoog tot het meeste vocht is verdwenen en er een smeuïge spaghetti overblijft. Bestrooi naar smaak met versgeraspte Parmezaanse kaas.

Variatie

Lekker met een mootje gebakken zalm een een groene salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 490
  • Eiwit 14 g
  • Koolhydraten 56 g
  • Vet 23 g