Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met courgette en spinazie

Spaghetti met courgette en spinazie

Ingrediënten

  • 200 gram spaghetti (pasta)
  • 500 gram pastasaus tomaat
  • 75 gram geraspte oude kaas
  • 2 stuks courgettes
  • 1 stuk rode ui
  • 300 gram verse spinazie
  • 85 gram pijnboompitten
Spaghetti met courgette en spinazie product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Maak met behulp van een spirelli snijder of dunschiller slierten van de courgette. Pel de rode ui en snijd in partjes. Rasp de kaas.
  2. 2. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. 3. Verhit een koekenpan en rooster de pijnboompitten goudbruin.
  4. 4. Verhit een scheutje olijfolie in een grote hapjespan en fruit de rode ui. Voeg de spinazie en de courgetteslierten toe en roerbak 5 minuten. Voeg de pastasaus en de spaghetti toe en verwarm het geheel nog 8 minuten.
  5. 5. Verdeel de pasta over de borden en serveer met de geraspte kaas en de pijnboompitten.

    Voedingswaarde

  • Kcal 516
  • Eiwit 25 g
  • Koolhydraten 55 g
  • waarvan suikers 22
  • Vet 21 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 6
  • Vezels 7