Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spinaziestamppot met vissticks

Spinaziestamppot met vissticks

Ingrediënten

  • 750 g spinazie a la creme (diepvries)
  • 1 kilo aardappelen
  • 12 vissticks
  • 100 ml volle melk
  • 1 citroen
  • 25 g roomboter
Spinaziestamppot met vissticks product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de spinazie in een vergiet ontdooien en volledig uitlekken. Zorg dat er zoveel mogelijk vocht uit de spinazie komt.
  2. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met gezouten water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten gaar. Giet af en laat droogstomen.
  3. Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olijfolie. Bak volgens de bereidingswijze op de verpakking goudbruin en krokant. Verwarm ondertussen de melk en snijd de citroen in partjes.
  4. Verwarm de spinazie kort in een pan. Meng de melk en roomboter door de aardappels en stamp tot een gladde puree. Roer de warme spinazie erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de spinaziestamppot met de vissticks en de citroenpartjes.