

Spinaziestamppot met vissticks
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 35 min
Nederlands
9.68 voor 4 pers.
Ingrediënten
750 gram Spinazie a la creme
1 kilo Aardappelen
12 stuks Vissticks
100 ml Volle melk
1 stuk Citroen
25 gram Roomboter
Bereidingswijze
1. Laat de spinazie in een vergiet ontdooien en volledig uitlekken. Zorg dat er zoveel mogelijk vocht uit de spinazie komt.
2. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met gezouten water en breng aan de kook. Kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten gaar. Giet af en laat droogstomen.
3. Verwarm een grote koekenpan met een scheutje olijfolie. Bak de vissticks volgens de bereidingswijze op de verpakking goudbruin en krokant. Verwarm ondertussen de melk en snijd de citroen in partjes.
4. Verwarm de spinazie kort in een pan. Meng de melk en roomboter door de aardappels en stamp tot een gladde puree. Roer de warme spinazie erdoor en breng op smaak met peper en zout.
5. Serveer de spinaziestamppot met de vissticks en de citroenpartjes.
Meer recepten in de categorie