Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons

Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons

Ingrediënten

  • 4 saucijzen
  • 1 zakje panklare bloemkoolroosjes
  • 1 doosje champignons 250 gram
  • 1 zakje Maggi mix voor champignonsaus 43 gram
  • 1 pak Maggi aardappelpuree crème fraiche
  • Boter
  • Peper
  • Zout
Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 25 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de champignons in plakjes.
  2. Verhit een hapjespan met boter, laat de boter goed uitbruisen en braad de saucijzen kort rondom aan. Voeg vervolgens de bloemkoolroosjes en de champignons toe en roerbak deze even mee. Doe het deksel op de pan en laat dit in ca. 15 minuten klaar stoven. Er komt voldoende vocht uit de champignons en de bloemkool.
  3. Maak ondertussen de champignonsaus en de aardappelpuree klaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de champignonsaus over het stoofpotje, laat even doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  4. Serveer het stoofpotje samen met de aardappelpuree.

Variatie

Serveer Brand Dubbelbock bij het gerecht.

    Voedingswaarde

  • Kcal 298
  • Eiwit 18 g
  • Koolhydraten 12 g
  • Vet 41 g