1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons

Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons

Stoofpotje van saucijzen met bloemkool en champignons product foto
  • Ingredienten:

  • 4 saucijzen
  • 1 zakje panklare bloemkoolroosjes
  • 1 doosje champignons 250 gram
  • 1 zakje Maggi mix voor champignonsaus 43 gram
  • 1 pak Maggi aardappelpuree crème fraiche
  • Boter
  • Peper
  • Zout
Bereiden
Snij de champignons in plakjes.
Verhit een hapjespan met boter, laat de boter goed uitbruisen en braad de saucijzen kort rondom aan. Voeg vervolgens de bloemkoolroosjes en de champignons toe en roerbak deze even mee. Doe het deksel op de pan en laat dit in ca. 15 minuten klaar stoven. Er komt voldoende vocht uit de champignons en de bloemkool.
Maak ondertussen de champignonsaus en de aardappelpuree klaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de champignonsaus over het stoofpotje, laat even doorkoken en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer het stoofpotje samen met de aardappelpuree.
Variatie
Serveer Brand Dubbelbock bij het gerecht.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 18 g
  • koolhydraten
  • 12 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 298
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie