

Taco’s met koolsla, gehaktschnitzel en pittige mayo
4 pers.
ca. 20 min
9.80 voor 4 pers.
Ingrediënten
75 gram Witte kool
75 gram Rode kool
1 stuk Rode uien
75 gram PLUS Rauwkost Wortel Julienne
2 eetlepel Mayonaise
2 eetlepel Griekse yoghurt
1 eetlepel Citroensap
2 eetlepel Zonnebloemolie
400 gram Boeren gehaktschnitzel
12 stuks Banderos Tortilla wraps mini
1 stuk Limoenen
4 eetlepel Sriracha mayonaise
10 gram Koriander
Bereidingswijze
1. Snijd de witte en rode kool in dunne reepjes en de rode ui in halve ringen. Voeg de julienne wortel toe samen met de mayonaise, Griekse yoghurt en citroensap. Breng op smaak met zout en zet opzij.
2. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de gehaktschnitzels aan beide kanten aan tot goudbruin en gaar.
3. Verhit intussen de tortilla’s in een hete koekenpan en snijd de avocado in dunne plakjes
4. Snijd de schnitzels in reepjes. Verdeel de koolsla over de tortilla, dan een paar reepjes van de schnitzel en wat plakjes avocado. Breng dit op smaak met een klein beetje limoensap. Verdeel wat srirachamayonaise over de taco’s en garneer optioneel met verse koriander. Dien direct op.
Meer recepten in de categorie