Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met hertenragout en pompoen

Tagliatelle met hertenragout en pompoen

Ingrediënten

  • 350 gram tagliatelle (pasta)
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 4 eetlepels pijnboompitten
  • 4 takjes platte peterselie
  • 3 takjes rozemarijn
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 800 gram hertenragout
  • 50 gram gedroogde cranberry's
Tagliatelle met hertenragout en pompoen product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een flinke scheut olijfolie toe aan de pasta.
  2. 2. Bak de de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
  3. 3. Hak de peterselie en rozemarijn grof. Rasp de parmezaanse kaas.
  4. 4. Bereid de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. 5. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Verdeel de ragout over de pasta. Bestrooi met parmezaanse kaas, gedroogde cranberries en de grof gesneden kruiden.
  6. TIP: Voeg extra pompoen naar smaak toe.

    Voedingswaarde

  • Kcal 785
  • Eiwit 28 g
  • Koolhydraten 86 g
  • waarvan suikers 19
  • Vet 34 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 12
  • Vezels 6