
Tagliatelle met hertenragout en pompoen
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
350 gram tagliatelle (pasta)
4 eetlepels olijfolie extra vierge
4 eetlepels pijnboompitten
4 takjes platte peterselie
3 takjes rozemarijn
50 gram parmezaanse kaas
800 gram hertenragout
50 gram gedroogde cranberry's
Bereidingswijze
1. Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg een flinke scheut olijfolie toe aan de pasta.
2. Bak de de pijnboompitten in een koekenpan goudbruin.
3. Hak de peterselie en rozemarijn grof. Rasp de parmezaanse kaas.
4. Bereid de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Verdeel de ragout over de pasta. Bestrooi met parmezaanse kaas, gedroogde cranberries en de grof gesneden kruiden.
TIP: Voeg extra pompoen naar smaak toe.
Voedingswaarden
Per portie
Energie
3286 Kj
Calorieën
785 kcal
Vetten
34 gram
Waarvan verzadigd vet
12 gram
Koolhydraten
86 gram
Waarvan suikers
19 gram
Vezels
6 gram
Eiwitten
28 gram