Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus

Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus

Ingrediënten

  • 150 gram tagliatelle
  • 250 gram groene asperges
  • 4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico
  • 200 gram oesterzwammen, in repen
  • 1 ui, in halve ringen
  • 1 zakje Bertolli Pastasaus Truffels & Room
  • 50 gram parmezaanse kaas
Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 15 minuten
Recipes/Persons 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta. Snijd het onderste stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Gril ze in een hete grillpan circa 5 minuten aan beide kanten. Verhit de rest van de olie en bak hierin de oesterzwammen met de ui goudbruin. Zet de warmtebron op een lage stand, voeg de pastasaus toe en warm even door. Halveer de asperges en schep ze door de saus. Verdeel de tag- liatelle over 2 borden en schenk de saus erover. Garneer met de Parmezaanse kaas en serveer direct.

    Voedingswaarde

  • Kcal 710
  • Eiwit 24 g
  • Koolhydraten 65 g
  • Vet 36 g