1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus

Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus

Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus product foto
  • Ingredienten:

  • 150 gram tagliatelle
  • 250 gram groene asperges
  • 4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico
  • 200 gram oesterzwammen, in repen
  • 1 ui, in halve ringen
  • 1 zakje Bertolli Pastasaus Truffels & Room
  • 50 gram parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de pasta. Snijd het onderste stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Gril ze in een hete grillpan circa 5 minuten aan beide kanten. Verhit de rest van de olie en bak hierin de oesterzwammen met de ui goudbruin. Zet de warmtebron op een lage stand, voeg de pastasaus toe en warm even door. Halveer de asperges en schep ze door de saus. Verdeel de tag- liatelle over 2 borden en schenk de saus erover. Garneer met de Parmezaanse kaas en serveer direct.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 65 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 710
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie