
Tagliatelle met ‘Truffels & Room’-pastasaus
2 pers.
ca. 15 min
Ingrediënten
150 gram tagliatelle
250 gram groene asperges
4 eetlepels Bertolli Olijfolie Classico
200 gram oesterzwammen, in repen
1 ui, in halve ringen
1 zakje Bertolli Pastasaus Truffels & Room
50 gram parmezaanse kaas
Bereidingswijze
Kook de pasta. Snijd het onderste stukje (ca. 2 cm) van de asperges en bestrijk ze dun met olie. Gril ze in een hete grillpan circa 5 minuten aan beide kanten. Verhit de rest van de olie en bak hierin de oesterzwammen met de ui goudbruin. Zet de warmtebron op een lage stand, voeg de pastasaus toe en warm even door. Halveer de asperges en schep ze door de saus. Verdeel de tag- liatelle over 2 borden en schenk de saus erover. Garneer met de Parmezaanse kaas en serveer direct.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
710 kcal
Vetten
36 gram
Koolhydraten
65 gram
Eiwitten
24 gram
Meer recepten in de categorie