Tortilla's met tonijn, rode paprika en ei
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 30 min
Ingrediënten
0 zout
0 olijfolie
0 peper
8 stuks tortillawraps
2 stuks rode paprika's
4 eetlepels mayonaise
8 handjes rucola
3 eetlepels kappertjes
4 stuks eieren
2 blikjes tonijn uit blik
1 stuk rode ui
Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook.
2. Kook de eieren 8 minuten, giet af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze in vieren.
3. Snijd de paprika's in gelijke blokjes en snijd de rode ui in dunne ringen.
4. Meng in een kom de tonijn met de mayonaise, de rode paprika, de rode ui en de kappertjes en breng op smaak met zout en peper.
5. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak 1 voor 1 de tortillawraps 1-2 minuten rondom.
6. Verdeel een handje rucola en 3 eetlepels tonijnsalade per tortilla en rol de wraps vervolgens op.
7. Verdeel de tortilla's met tonijn over de borden.
Eet smakelijk!
Voedingswaarden
Per portie
Energie
2476 Kj
Calorieën
592 kcal
Vetten
26 gram
Waarvan verzadigd vet
26 gram
Koolhydraten
55 gram
Waarvan suikers
5 gram
Vezels
5 gram
Eiwitten
33 gram
Meer recepten in de categorie