
Traybake met verse varkensaucijsjes
hoofdgerecht
4 pers.
ca. 40 min
25.24 voor 4 pers.
Ingrediënten
2 stuks Rode ui
4 tenen Knoflook
800 gram PLUS Ovengroenten
28 gram Fajita kruidenmix
4 stuks Varkenssaucijzen
200 gram Parelcouscous
1 bosje Koriander
1 stuk Limoen
1 theelepel Chilipoeder
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de rode uien in grove stukken en plet de tenen knoflook. Meng de ovengroenten met de rode ui, knoflook, 3 eetlepels olijfolie en de fajitamix. Verdeel over een grote met bakpapier beklede bakplaat en leg de varkenssaucijzen erop. Rooster in 25-35 minuten goudbruin en gaar.
2. Breng een pan met water aan de kook en kook de parelcouscous volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar. Hak de koriander fijn. Giet de parelcouscous af en meng er de koriander door. Breng op smaak met limoenrasp en sap, het chilipoeder, 2 eetlepels extra vierge olijfolie, peper en zout.
3. Serveer de tray bake met de parelcouscous.
Meer recepten in de categorie