
Versierde Magnums met toffee en chocolade
dessert
4 pers.
ca. 10 min
19.67 voor 4 pers.
Ingrediënten
50 gram Toffifee
50 gram Witte chocolade
200 gram Pure chocolade
4 stuks Ruby Magnum
Bereidingswijze
1. Hak de Toffifee in kleine stukjes en hak de chocolade fijn.
2. Hak de chocolade grof en doe in een hittebestendige kom. Verwarm een pannetje met een laagje water en leg hierop de kom. Smelt de chocolade terwijl je regelmatig roert. Pas op dat de chocolade niet verbrandt.
3. Leg de Magnums op een plank. Doe de gesmolten chocolade in een plastic boterhammen- of diepvrieszakje en knip een heel klein stukje van het puntje. Dit wordt de spuitzak.
4. Trek hele dunne sliertjes chocolade over de Magnums en versier de magnums direct met de Toffifee en witte chocolade. Je kunt dit het beste per Magnum doen of de taken verdelen. Serveer de Magnums direct.
Meer recepten in de categorie