
Vruchtensalade met yoghurt-perziksaus
4 pers.
ca. 30 min
Overig
Ingrediënten
1 verse ananas
1 Galia- of suikermeloen
2 perziken of nectarines, in partjes
100 g aardbeien
2 eetl. honing
250 ml magere yoghurt perzik (Melkan)
enkele blaadjes munt of citroenmelisse
Bereidingswijze
Schep de verse vruchten voorzichtig door elkaar. Vul de meloen ermee. Meng de honing door de yoghurt. Giet de saus over de vruchtensalade en garneer met blaadjes munt of citroen­melisse.
Variatietip!
Vervang de magere perzik­yoghurt eens door vanille­yoghurt halfvol (Melkan), magere yoghurt aardbeien, bosvruchten of kers/rode bes (Melkan).Koop eens 2 kleine meloenen, halveer deze en serveer ze als eenpersoonsnagerecht.
Voedingswaarden
Per portie
Calorieën
185 kcal
Koolhydraten
42 gram
Eiwitten
4 gram
Meer recepten in de categorie