Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Zomerse pizza met gerookte zalm en avocado

Zomerse pizza met gerookte zalm en avocado

Ingrediënten

  • 200 gram Heksenkaas
  • 200 gram gerookte zalmfilets
  • 1 stuk komkommer
  • 100 gram oude kaas
  • 2 theelepels gedroogde dille
  • 1 pak pizzadeeg
  • 2 stuks avocado's
  • 1 stuk rode ui
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 100 gram verse spinazie
Zomerse pizza met gerookte zalm en avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 210 graden.
  2. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de komkommer in dunne slierten. Halveer de avocado, verwijder de pit, lepel het vruchtvlees eruit en snijd in plakken. Scheur de zalm in stukken en rasp de kaas.
  3. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk het deeg met de Heks’n kwarkspread en verdeel de rode ui, 1 theelepel dille en de geraspte kaas eroverheen. Bak in 20 minuten in de oven gaar en goudbruin.
  4. Verdeel de helft van de stukken gerookte zalm, de helft van de avocado en de helft van de kappertjes over de pizza.
  5. Meng de babyspinazie samen met de komkommer en de overgebleven kappertjes, dille, avocado en zalm tot een salade.
  6. Snijd de pizza in stukken, verdeel over de borden en serveer met de salade.

    Voedingswaarde

  • Kcal 704
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 37 g
  • waarvan suikers 7
  • Vet 47 g
  • waarvan verzadigde vetzuren 12
  • Vezels 7