1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Ons verhaal

  Eind januari 2012 hebben wij de winkel overgenomen  als Plus Marcel en Jeannette Verhoeven. Na 10 maanden hebben we de winkel geheel vernieuwd naar de Plus Briljant formule. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zijn de koelingen voorzien van dagafdekking en led verlichting. Verder hebben we een warmte terugwin installatie geplaatst die zorgt dat de warmte die van de koeling en afzuiging van de winkel afkomt, voor 95% terug komt voor het verwarmen van de winkel, wat heel veel energie bespaart.  

De afgelopen jaren hebben we ons vers assortiment flink uitgebreid o.a. met een verse slagerij die veel verse producten zelf produceert. Mocht u kleinere of grotere porties wensen, dan word dit terplekke voor u gemaakt.

Op onze broodafdeling worden elke de dag onze welbekende Korenlander broden zelf afgebakken. Verser kan dus niet.

Onze zeer uitgebreide wijn afdeling wordt al jaren bekroond als de beste van alle supermarkt formules van Nederland.

 PLUS-website-webshop:/Winkels/PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven/lokale activiteiten/Zelfscan-950x230.jpg

 Voor diegene die van gemak en/of snelheid houden hebben we de zelfscan. U scant u boodschappen zelf, geeft het apparaat bij de zelfscan kassa af, en rekent af, dus niet meer uit en inladen.

We zijn zeven dagen per week open, op zondag zelfs van 10.00 tot 20.00 uur.

PLUS-website-webshop:/Winkels/PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven/lokale activiteiten/Ophaalpunt-950x230 1.jpg

Mocht het u om de een of andere reden niet lukken om zelf boodschappen te doen, dan kunt u ook online boodschappen doen, de voorwaarden etc. kunt u verder op de site lezen. U kunt kiezen om ze op te halen bij ons ophaalpunt, of thuis te laten bezorgen.

 

Wij als Plus Marcel en Jeannette Verhoeven staan voor een schone, opgeruimde, volle winkel, met vriendelijk personeel. Hier zijn we dag in dag uit mee bezig en word al jaren zeer gewaardeerd door onze klanten.

 

Wij denken genoeg redenen om onze winkel te bezoeken, en heten u dan ook van harte welkom in onze winkel.

 

Marcel, Jeannette en medewerkers.

PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven

Amerikalaan 4
5691 KD Son en Breugel
Tel. 0499-491888
Routebeschrijving

Openingstijden

  • Deze week
  • Volgende week