Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Deetlefs Stonecross Sauvignon Blanc product foto
Deetlefs

Stonecross Sauvignon Blanc

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,05)
5.29 529

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
Deetlefs Wine Estate is hét op één na oudste familie wijndomein van Zuid-Afrika dat nog altijd in handen is van dezelfde familie. In 1752 vertrok het schip “De Hageveld” van Texel naar Batavia met aan boord de familie Deetlefs. Wegens ziekte
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijn Herkomst
Zuid Afrika

Proefnotitie

Geur & Smaak
Zeer lichte citroengele kleur. Tropische fruittonen met uitgesproken passievrucht, ananas, kiwi's. Fruitige aanzet gedomineerd door tropisch fruit en citrus, met een mooie smaak van groene peper
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Vegetarisch

Producteigenschappen

Alcohol
13%
Ingrediënten
Contains sulphites
Contact
Deetlefs Wines (PTY) LTD
Communicatie adres
Porter Street, Rawsonville
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten
Serveersuggestie
Enjoy this wine on its own, or serve with pasta and seafood.

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.