Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Gallo Moscato product foto
Gallo

Moscato

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)
5.99 599

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De druiven voor onze Gallo Family Vineyards Moscato zijn geoogst bij een optimale rijpheid tijdens koele nachttemperaturen om de smaken van vers fruit te behouden. De wijnmaker selecteerde bijzonder aromatische giststammen en gebruikte een matig fermentatieproces, wat de natuurlijke smaken en het expressieve mondgevoel van deze wijn heeft versterkt. Door een goede opslag na fermentatie zijn de natuurlijke heldere smaken en balans in de wijn behouden.
Wijnsmaak
Herkomst
VS, Californië
Druif
Muscat blanc à petits grains
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Grootste wijnhuis ter wereld. Fameus om z'n marketing en eigen stijl en smaak van wijnen.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
Licht geel
Geur
Perzik, abrikoos iets bloemig
Smaak
Een zoete wijn met heerlijke smaken van boom- en steenfruit gelaagd met bloemige aroma's. Tropische tonen brengen de wijn in balans voor een mooi expressief mondgevoel.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Kaas
  • Lekker pittig en spicy

Producteigenschappen

Alcohol
9%
Wettelijke omschrijving
Witte wijn
Contact
Gallo Family Vinyards EU
Communicatie adres
Uxbridge UB8 1QQ, U.K.
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.