Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Mado en Provence Côtes de Provence rosé product foto
Mado en Provence

Côtes de Provence rosé

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 11,99)
8.99 899

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
De Provence is de bakermat voor rose. Heerlijke iets kruidige wijnen met een lichte zalmkleur en knisperend fruit.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, Côtes de Provence
Druif
Grenache, Syrah, Cinsaut / Cinsault
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Mado is een moderne producent van goede wijnen.
Bekroningen
In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Mooie, lichtroze kleur
Geur
Elegante bloemengeur, met citrustonen
Smaak
Verfrissende rose, typisch voor een rose de Provence. Wijn is droog, lichtvoetig en met fijn rood kruidig fruit prima in balans met een fijne smaak van bosaardbeitjes.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Vis
  • Vegetarisch

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.