Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Monte Tessa Pecorino IGP product foto
Monte Tessa

Pecorino IGP

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 8,39)
6.29 629

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Award1
Wijnsmaak
Wijntype
Wit
Over deze wijn
De Pecorino is afkomstig uit de Abruzzo. Ondanks het kleine wijngaard areaal slechts 34.000 hectare behoort de regio Abruzzo tot de top van Italië voor de hoeveelheid wijn die er jaarlijks wordt geproduceerd. Een mooie fruitige, aromatische wijn met een heerlijke zuurgraad. Aan het einde van de fermentatie wordt de wijn gescheiden van het ruwe bezinksel en rijpt de wijn gedurende 3 maanden op het fijne bezinksel, daarna wordt de wijn gestabiliseerd en gebotteld. Vervolgens vindt er 30-40 dagen rijping plaats van de wijn in de fles alvorens de wijn op de markt wordt gebracht.
Druivenras
Pecorino
Herkomst
Italië, IGT Abruzzo

Proefnotitie

Geur & Smaak
Geur: Wit fruit. Smaak: Frisse sappige en ook elegante witte wijn vol fijne zuren.
Lekker bij
  • Kaas
  • Vis

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.