Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Schalkenbosch Chardonnay Viognier product foto
Schalkenbosch

Chardonnay Viognier

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 7,99)

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Zuid Afrika staat al geruime tijd op de kaart als belangrijk wijnland. De meest bekende regio’s zijn Paarl en Stellenbosch, maar de Robertson regio is ook meer dan het vermelden waard. Robertson ligt op 160 kilometer van Kaapstad, een “must” om te bezoeken als je in Zuid Afrika bent. Het klimaat in Robertson is warm en droog. Hierdoor is irrigatie uit de Breederivier noodzakelijk. De Indische Oceaan zorgt ervoor dat er 's nachts een koele bries over de wijngaarden gaat. Dat bevordert de frisheid in de wijnen en dat is te proeven bij deze wijnen van Schalkenberg.
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap
Druif
Chardonnay, Viognier
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Robertson kent tal van gerenommeerde wijnhuizen die uitstekende wijnen produceren zoals dit wijnhuis Schalkenbosch geheten. Bijna 14% van de totale Zuid-Afrikaanse wijnproductie wordt in deze regio geproduceerd, goed voor 14.000 hectare aan wijngaarden.
Bekroningen

Proefnotitie

Kleur
helder geel
Geur
Frisse citrus en wat bloemen
Smaak
Een smakelijke, witte blend van Chardonnay en Viognier met perzik, appel en citrusfruit met een zachte afdronk.
Bewaaradvies
Nu drinken. Maximaal 2 jaar liefst koel, liggend en donker bewaren
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Lekker pittig en spicy

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.