Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Schalkenbosch Chardonnay Viognier product foto
Schalkenbosch

Chardonnay Viognier

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 5,32)

Handige informatie over dit product

NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Awards
Over deze wijn
Robertson kent tal van gerenommeerde wijnhuizen die uitstekende wijnen produceren zoals dit wijnhuis Schalkenbosch geheten. Bijna 14% van de totale Zuid-Afrikaanse wijnproductie wordt in deze regio geproduceerd, goed voor 14.000 hectare aan wijngaarden.
Druivenras
Chardonnay,
Viognier
Herkomst
Zuid-Afrika, Westkaap

Proefnotitie

Geur & Smaak
Een smakelijke, witte blend van Chardonnay en Viognier met perzik, appel en citrusfruit met een zachte afdronk.
Lekker bij

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.