Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Grote stappen in verantwoord verpakken

Bij PLUS zijn we constant bezig om onze producten te verbeteren. Van steeds meer Fairtrade-, Beter Leven- en biologische producten, tot het verder verduurzamen van onze verpakkingen. Bovendien steunen we ook op lokaal niveau allerlei initiatieven om de wereld een beetje beter te maken. Niet voor niets mogen we ons al jarenlang de Meest Verantwoorde Supermarkt noemen.

Duurzamer verpakt brood op de plank!
Onze broodzakken zijn sinds kort dunner, maar net zo stevig. Zo besparen we ruim 19.000 kilo plastic per jaar. Bovendien zijn de etiketten op de zakken verdwenen en vind je de prijs en houdbaarheidsdatum voortaan op de sluitclip. Dat scheelt jaarlijks ook nog ruim 30 miljoen etiketten.

Een extra groen schilletje
Net als diverse andere appels heeft ook de heerlijke friszure Granny Smith een nieuw jasje gekregen. Een mooi kartonnen verpakking zonder plastic folie. Lekker voor op het werk of onderweg en wel zo duurzaam!

Plastic eruit, karton erin! 
We zijn constant bezig onze producten beter te maken. We beperken het gebruik van plastic en proberen zo min mogelijk lucht in de verpakkingen op te nemen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld bij onze druiven geen plastic deksels meer maar folie. Alle beetjes helpen! 

Een duurzaam avocadeautje
Onze 2-pack avocado’s zitten nu in een volledig recyclebare kartonnen verpakking. Zo besparen we meer dan 1.200 kilo plastic per jaar.

Lekker gebak, slim verpakt! 
Door al ons gebak in karton te verpakken, besparen we elk jaar ruim 168.000 kilo plastic. En daar zijn we heel trots op!

Meer weten over onze duurzame intiatieven?
Naast het verduurzamen van onze verpakkingen houden we ons bezig met allerlei andere duurzame initiatieven als het tegengaan van voedselverspillingdonaties aan de voedselbank en keurmerk producten. Nieuwsgierig geworden? Informatie over andere projecten vind je hier.