1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Tips
  4. /6x genieten met een zomers biertje
« TERUG
5x genieten met een zomers biertje

5x genieten met een zomers biertje

Warme dagen vragen om een fris, dorstlessend biertje. Na een drukke dag heerlijk genieten in de achtertuin of juist op het balkon met de voetjes omhoog. Met deze speciale biertjes van PLUS zit je gebakken. Ook als het zonnetje niet schijnt.

Affligem Blond
Met dit van origine Belgische abdijbier proef je de zomer. Het goudblonde bier heeft een alcoholpercentage van 6,8%. Het bier smaakt zacht, hoppig en je proeft een vleugje citroen. Affligem Blond is een bovengistend biertje. Dit houdt in dat het gistingsproces op een hoge temperatuur – tussen de 15 tot 25 graden Celsius – plaatsvindt.

Benediktiner Weissbier
Weissbier is een tarwebier van Zuid-Duitse of Beierse oorsprong. Benediktiner Weissbier wordt gebrouwen in Heimat. Het bier heeft een prachtige amberachtige kleur. De smaak laat zich omschrijven als fruitig, tintelend en heeft een evenwichtige bitterheid. Benediktiner-Weissbier heeft een alcoholpercentage van 5,4% en is een bovengistend biertje.

Tripel Karmeliet
Tripel Karmeliet viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. Naast gerst zijn in dit goudbronse biertje ook tarwe en haver verwerkt. Deze zware jongen van 8,4% wordt gebrouwen in Brouwerij Bosteels in het Belgische Buggehout. De lichtfrisse, zoete smaak ontwikkelt zich door naar een uitgesproken sinaasappelsmaak om vervolgens mildbitter uit te vloeien.

Brugse Zot Blond
Brugse Zot Blond komt van Bierbrouwerij de Halve Maan in België. Dit zomerse biertje kent een alcoholpercentage van 6%. Brugse Zot Blond wordt gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariëteiten. De smaak neigt naar bitter, maar er zijn ook citrusachtige toetsen te ontdekken.

Erdinger Weißbier Hefe Weisse
Erdinger Weißbier behoort tot de bekendste weizenbieren ter wereld. Het bier wordt sinds 1886 gebrouwen in Erding in de Duitse deelstaat Beieren. Hefe Weisse heeft een frisse en iets wat zurige smaak. Bij de afdronk proef je een lichte bitterheid.

Benieuwd welke bieren PLUS deze week in de aanbieding heeft? Al onze bieraanbiedingen van deze week vind je hier! 

Deel:

Lekker bij PLUS

OOK INTERESSANT