1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Doldwaze Minions zetten PLUS op stelten

Doldwaze Minions zetten PLUS op stelten

De knotsgekke ‘Minions’-film gaat op 1 juli 2015 in Nederland in première. Klanten van PLUS sparen vanaf 31 mei tot de première, voor Minions. Bij elke vijftien euro aan boodschappen of bij een aantal wekelijkse actieproducten, krijgen klanten één van de zestien verschillende Minions cadeau. Zet ze op je potlood, pen of stift, en je hebt ze niet meer in de hand. Want Minions, de gele wezentjes bekend van de film ‘Verschrikkelijke Ikke’, zijn eigenwijs en ondeugend. Snorretjes, gekke hoedjes of brillen: ze tekenen van alles en overal. En de Minions nemen graag de schuld op zich...

PLUS-website-webshop:/Contentpaginas/Over PLUS/Persinformatie/Persberichten/Minions.jpg

PLUS heeft voor haar klanten zestien verschillende Minions laten maken, waarvan vier in een speciale uitvoering (goud, zilver, glow in the dark en neon oranje). Voor 2,49 euro is een verzamelkoffer verkrijgbaar bij PLUS, om alle Minions in te bewaren en mee te nemen.

De film

Op 1 juli 2015 verschijnt in Nederland de eerste bioscoopfilm met Minions in de hoofdrol, in 2D en 3D. ‘Minions’ is een spin-off van de films ‘Verschikkelijke Ikke’ en ‘Verschrikkelijke Ikke 2’. In de film raken de Minions, gele wezens en handlangers van de grootste slechteriken, verzeild in een spannend avontuur met ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill; met de stem van Isa Hoes in de Nederlandse versie. Naast Isa Hoes lenen ook andere bekende Nederlanders hun stem uit aan de gele wezentjes, waaronder Bas Keijzer (Walter Nelson), DJ Hardwell (Walter Nelson jr.), Hans Klok (Fabrice), Barry Atsma (Herb Overkill), Chris Zegers (de verteller), Susan Visser (De Koningin) en Karin Bloemen (Madge Nelson). In de originele versie met de stemmen van o.a.: Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin. De film wordt gedistribueerd door Universal Pictures.

Spannende avonturen

In de nieuwe Minions-film gaan de drie ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe baas. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Schattig, leuk en heel populair

Iedereen houdt van de Minions. Ze zijn schattig en ze praten leuk. Na de ‘Verschrikkelijke Ikke’-films zijn de Minions, die een zeer prominente rol spelen in die films, heel populair geworden. Wereldwijd maken fans eigen Minions-kostuums, breien Minions-sokken of decoreren schoenen en t-shirts met Minions. Social Media staan bol van deze zogenaamde ‘Minion Wear’. Op de Nederlandstalige Facebook-pagina hebben de Minions meer dan 28 miljoen likes.

Nieuwsgierig naar de Minions?

Officiële Trailer Minions NL (1)

Officiële Trailer Minions NL (2)

Minions Facebook pagina NL

Officiële Nederlandse Minions website