Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Ons hart klopt voor de buurt

Wij voelen ons betrokken bij het welzijn van de samenleving. Daarom stellen wij in vrijwel al onze winkels 24/7 een AED beschikbaar. Zo zijn we er dag en nacht voor buurtbewoners in nood.

Ons hart klopt sneller voor de buurt. Wist je dat bij alle 260 PLUS supermarkten 24/7 een AED beschikbaar is voor de buurtbewoners? We voelen ons, als Meest Verantwoorde Supermarkt, namelijk mede verantwoordelijk voor het welzijn van de lokale samenleving. Want de meeste hartstilstanden vinden plaats in woonwijken.

Omdat PLUS een landelijk netwerk in vaak dichtbevolkte gebieden heeft, wordt de kans groter dat er een AED beschikbaar is om de slachtoffers van een hartstilstand snel te helpen. Door een AED binnen 6 minuten na een hartstilstand te gebruiken, vergroot je de kans op overleving aanzienlijk.