De Doritos Nacho Cheese 185 gram (met THT code 02/05/20) kan mogelijk soja bevatten, terwijl dit niet bij de ingrediënten vermeld staat.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten voor een goed gevoel

Bij PLUS houden we van goed eten, voor iedereen elke dag. Onze ambitie? Alle producten zo verantwoord mogelijk produceren. Wij streven er naar dat de consumptie van producten zo min mogelijk ten koste gaan van het milieu en het welzijn van dieren. Bijvoorbeeld door een uitgebreid biologisch assortiment aan te bieden, met producten in al onze productcategorieën.

Wij helpen je graag met het maken van een verantwoorde keuze. Dit doen we met een goed, lekker en uitgebreid verantwoord assortiment. Want goed eten, is ook verantwoord eten.

Biologisch

Biologische producten herken je aan het EKO en Europees Biologisch keurmerk. Bij PLUS vinden we dat biologische producten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom prijzen we onze producten aantrekkelijk en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding.

Bekijk het biologisch en ecologisch assortiment

Beter Leven

Bij PLUS zijn we bewust bezig met het welzijn van dieren. Met het Beter Leven keurmerk garanderen we dat het vlees gecertificeerd is voor dierenwelzijn en de herkomst inzichtelijk is. Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker het vlees.

Bekijk alle Beter Leven 1 ster producten Alle producten met Beter Leven 2 sterren Alle producten met Beter Leven 3 sterren