1. PLUS/
 2. Actievoorwaarden - Lokale prijzen check

Algemene spelregels bij ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ en ‘PLUS Lokale Prijzen check’

 1. Waar in deze algemene spelregels ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ staat vermeld kan ook ‘PLUS Lokale Prijzen check’ worden gelezen.
 2. Artikelen met het logo ‘Laagblijvers’ zijn bij uw PLUS altijd scherp geprijsd. We bepalen de prijs van deze producten na een zorgvuldige check van de prijzen bij supermarkten in de vestigingsplaats van uw PLUS.
 3. Voor de PLUS Laagste Lokale Prijs vergelijken we een vooraf bepaald aantal huismerken, groenten & fruit-artikelen en/of brood artikelen.
 4. We vergelijken producten zoveel mogelijk met identieke artikelen bij andere supermarkten op basis van dezelfde verpakkingsvorm en inhoud.
 5. Heeft een supermarkt geen identiek artikel in het assortiment? Dan checken we verpakkingen met een grotere inhoud. In het geval er geen grotere verpakking aanwezig is checken we de verpakkingen met een kleinere inhoud. Daarna rekenen we de prijzen om naar een eenheid die we vergelijken. Bijvoorbeeld een prijs per kilogram of per stuk.
 6. Duurzaamheid en kwaliteit zijn eigenschappen die van invloed zijn op de prijs van een product. Bij de prijsvergelijking houden we dan ook rekening met deze eigenschappen.
 7. De PLUS Laagste Lokale Prijs geldt niet op actieprijzen. We vergelijken alleen met de reguliere prijs van artikelen.
 8. Is een product met het logo ‘Laagblijvers’ bij een andere supermarkt uit het vergelijkingsoverzicht goedkoper? Dan passen we de prijs aan. Indien u het product reeds heeft aangeschaft bij de concurrent – in dezelfde week- dan vergoeden we eenmalig het verschil tussen het aangeschafte ‘Laagste Lokale Prijs’ -product en het product dat u heeft aangeschaft bij de concurrent. LET OP: dit geldt alleen in de periode dat het artikel het logo ‘Laagblijvers’ draagt.
 9. Om aanspraak te kunnen maken op onze garantie ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ dient u de kassabon met het product bij de concurrerende supermarkt (uit het vergelijkingsoverzicht) in dezelfde plaats van uw PLUS en met de juiste datum te overleggen. De ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ geldt alleen voor de bekende supermarkten. Uitgesloten van de prijscheck zijn: drogisterijen, slijterijen, speciaalzaken, bouwmarkten, marktlieden, zelfbedieningsgroothandels en andere winkels.
 10. PLUS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit bovengenoemde actie.
 11. PLUS behoudt zich het recht voor om de spelregels tussentijds te wijzigen wanneer daar aanleiding voor is.

Spelregels Digitaal Scherm ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ en ‘PLUS Lokale Prijzen check’

 1. Waar in deze Spelregels Digitaal Scherm ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ staat vermeld kan ook ‘PLUS Lokale Prijzen check’ worden gelezen.
 2. Op een digitaal scherm in uw PLUS supermarkt ziet u de uitkomst van de metingen voor de ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ van groenten & fruit artikelen en/of huismerken.
 3. Is een bepaalde supermarktketen niet aanwezig in de vestigingsplaats van uw PLUS? Dan passen wij de prijzen aan op de laagste prijzen van deze supermarktketen in overige vestigingsplaatsen waar wij een meting uitvoeren.
 4. Als wij constateren dat artikelen tijdens onze meting bij een andere supermarkt in de aanbieding zijn, duiden wij dit in het prijsoverzicht aan met een letter ‘A’. We passen daar onze prijs niet op aan, omdat wij alleen vergelijken met reguliere prijzen.
 5. Is een product met het logo ‘Laagblijvers’ bij een andere supermarkt uit het vergelijkingsoverzicht goedkoper? Dan passen we de prijs aan. Indien u het product reeds heeft aangeschaft bij de concurrent – in dezelfde week- dan vergoeden we eenmalig het verschil tussen het aangeschafte ‘Laagste Lokale Prijs’ en het product dat u heeft aangeschaft bij de concurrent. LET OP: dit geldt alleen in de periode dat het artikel het logo ‘Laagblijvers’ draagt.
 6. Om aanspraak te kunnen maken op onze garantie ‘PLUS Laagste Lokale Prijs’ dient u de kassabon met het product bij de concurrerende supermarkt (uit het vergelijkingsoverzicht) in dezelfde plaats van uw PLUS en met de juiste datum te overleggen.
 7. De PLUS Laagste Lokale Prijs geldt alleen voor de supermarkten die op het digitale scherm vermeld staan. Uitgesloten van de prijscheck zijn: drogisterijen, slijterijen, speciaalzaken, bouwmarkten, marktlieden, zelfbedieningsgroothandels en andere winkels.
 8. PLUS is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit bovengenoemde actie.
 9. PLUS behoudt zich het recht voor om de spelregels tussentijds te wijzigen wanneer daar aanleiding voor is.

Let op, de spelregels met betrekking tot de PLUS Laagste Lokale Prijs zijn alleen van toepassing op de PLUS supermarkten die de PLUS Lokale Prijzen check voeren.