Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Verdubbeling van ons Biologisch assortiment met ons eigen huismerk: Biologisch PLUS

Biologisch

plus > duurzaamheid > biologisch

We hebben de ambitie om de komende drie jaar de omzet van het biologische huismerk te verdubbelen. Om deze ambitie waar te maken introduceerden we in 2021 het nieuwe huismerk Biologisch PLUS. Daarnaast introduceren we stapsgewijs nieuwe biologische producten en breiden we de komende jaren het aanbod biologisch uit met meer dan 50%. Zo maken we het voor klanten steeds makkelijker om voor biologisch te kiezen en daarmee dragen we bij aan het milieu en dierenwelzijn.


Lees meer over onze ambitie en klantonderzoek

Dagverse zuivel van PLUS standaard biologisch

De 0,5 en 1 liter pakken melk, karnemelk en yoghurt van het PLUS huismerk waren al standaard biologisch. Dat geldt nu ook voor de 1,5 liter pakken en 2 liter cans. Qua volume bijna een verdubbeling van ons aanbod biologische zuivel. Met deze stap is alle zuivel van het PLUS huismerk standaard biologisch. De biologische boer krijgt de meerprijs die bij biologisch past. Klanten blijven de reguliere prijs betalen en nemen we zo automatisch mee in deze verduurzamingsstap. Een investering die PLUS doet om deze beweging te realiseren. Een unieke prestatie waar we trots op zijn. Geen andere reguliere supermarkt doet dit al. Biologisch is goed voor het milieu, klimaat, biodiversiteit, dier en mens.

Bekijk ook de video over PLUS biologische zuivel

Lees meer over biologische zuivel

Maak kennis met ons biologisch assortiment

Biologisch

Je herkent biologische producten aan het groene schaplabel en het groene blaadje op de producten. Ook wel het ‘groene blaadje’ genoemd. Dit is het Europese keurmerk voor biologische producten. Dan weet je zeker dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologischeOns assortiment biologische producten wordt snel groter. Bijvoorbeeld onze:

  • Biologisch PLUS kaas, gemaakt van melk van koeien die 180 dagen per jaar, 8 uur per dag naar buiten mogen.
  • Of onze Biologisch PLUS aardappelen, verantwoord geteeld met alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Vers van het land, puur van smaak.
  • Of biologische panklare groenten, zo uit de volle grond, geteeld op een gezonde bodem in ons Nederlandse klimaat.
  • Laat ook onze biologische appels je smaken. Deze kun je gerust met schil eten.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat PLUS doet op het gebied van gezondheid? Lees dan dit document.