1. PLUS/
 2. Actievoorwaarden - Inslaan Gratis Bezorging

Actievoorwaarden - PLUS Retail B.V. - Inslaan

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ‘gratis bezorging' actie: “Inslaan” actie (hierna: “Actie”) van PLUS Retail. Door deelname aan de Actie accepteer je deze voorwaarden. De Actie wordt georganiseerd door PLUS Retail B.V., gevestigd aan de Archimedeslaan 21 te Utrecht.

Actie

 1. Door deelname aan de Actie accepteer je deze voorwaarden.
 2. De Actie is tijdelijk en geldig van zondag 30 augustus 2020 t/m zaterdag 5 september 2020 voor bestellingen die binnen deze periode thuisbezorgd of opgehaald worden.
 3. In deze Actieperiode zijn de bestelkosten voor ophalen en bezorgen gratis
 4. Bij bezorging krijg je €6,- korting op de bestelkosten, als je de boodschappen ophaalt krijg je €2,50 korting.
 5. Om de korting te verkrijgen moet de klant voor minimaal 50 euro aan boodschappen* bestellen, de korting op de bestelkosten wordt daarna automatisch verrekend
  * Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en wettelijk niet toegestane artikelen.
 6. Deze Actie is niet van toepassing op PLUS Express, voor deze service krijg je geen korting op de bestelkosten.
 7. Korting is alleen geldig op bestellingen via plus.nl en de PLUS app en alleen geldig op de bestelkosten (ophalen en bezorgen).
 8. Korting kan niet omgewisseld worden in contanten.
 9. Algemene voorwaarden voor online bestellen zijn van toepassing op bovengenoemde Actie.

Algemene bepalingen

 1. Heb je een vraag, opmerking of klacht naar aanleiding van deze Actie neem dan contact op met de PLUS Consumentenservice, telefoonnummer 0800-2224443 of ga naar de website www.plus.nl/consumentenservice.
 2. PLUS en de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden, aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, ongeval, kosten of lasten die zou kunnen voortvloeien uit deelname aan of op enige andere wijze verband houdt met de Actie.
 3. Op de Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank Amsterdam.
 4. PLUS behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de Actie vervroegd te beëindigen zonder dat daardoor een recht op schadevergoeding ontstaat.
 5. Het privacyreglement van PLUS is van toepassing. Op www.plus.nl vind je dit reglement.
 6. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door PLUS.
 7. PLUS is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
 8. Alle auteursrechten op de inhoud van deze site, waaronder teksten en afbeeldingen, berusten bij PLUS Retail.

Aldus opgemaakt te Utrecht, 13 augustus 2020