1. PLUS/
  2. Voorwaarden
  3. /Actievoorwaarden
  4. /Algemene voorwaarden Bezorgbundel

Algemene voorwaarden PLUS Bezorgbundel

Algemeen

1. Deze algemene voorwaarden (hierna: ‘Voorwaarden’) zijn van toepassing op de PLUS Bezorgbundel.

2. Door aanschaf van de PLUS Bezorgbundel ga je akkoord met deze Voorwaarden.

3. De PLUS Bezorgbundel is alleen beschikbaar bij deelnemende pilotwinkels van PLUS (hierna: ‘Pilotwinkel’). PLUS Express valt niet onder de PLUS Bezorgbundel. Hiervoor gelden de reguliere tarieven.

De deelnemende pilotwinkels zijn:

· PLUS de Vergt

· PLUS Guido van Dijck

· PLUS Lunenborg
· PLUS Duijzer
· PLUS Boekel
· PLUS Siemonsma
· PLUS Spithoff
· PLUS Maaspoort
· PLUS Mulder
· PLUS Nieuwland
· PLUS Postma
· PLUS 's-Gravenpolder
· PLUS van Holten
· PLUS William en Ursula Paans
· PLUS Zwolle Vechtstraat
· PLUS Crombach Susteren
· PLUS Heeswijk-Dinther
· PLUS Jeroen Juch

4. De PLUS Bezorgbundel is gekoppeld aan een door de klant vooraf gekozen Pilotwinkel. Het is niet mogelijk om de PLUS Bezorgbundel bij verschillende Pilotwinkels te gebruiken. Ook is het niet mogelijk om gedurende de looptijd van de PLUS Bezorgbundel een andere Pilotwinkel te kiezen.

5. Bezorgen zonder bezorgkosten via de PLUS Bezorgbundel is alleen van toepassing op bestellingen met een orderwaarde vanaf € 50,- die via www.plus.nl en/of via de PLUS App zijn geplaatst met een Mijn PLUS account (hierna: ‘Online Bestelling’). Bij Online Bestellingen zijn ook de algemene voorwaarden bestelservice plus.nl en PLUS app van toepassing.

6. In het geval van tegenstrijdigheid tussen algemene voorwaarden bestelservice plus.nl en PLUS app en deze Voorwaarden, prevaleren deze Voorwaarden.

7. De PLUS Bezorgbundel geldt voor maximaal één bezorgadres per Mijn PLUS account. De PLUS Bezorgbundel kan niet worden gebruikt om voor derden een bestelling te plaatsen.

8. De PLUS Bezorgbundel heeft een minimale looptijd van 1 maand of 12 maanden. Tussentijds opzeggen gedurende de looptijd van de PLUS Bezorgbundel is niet mogelijk.

9. De looptijd van de PLUS Bezorgbundel gaat in op de dag dat de Online Bestelling definitief is geworden en niet meer kan worden gewijzigd.

Als de PLUS Bezorgbundel los wordt aangeschaft zonder hierbij direct een Online Bestelling te plaatsen, dan gaat de looptijd in op de dag dat de Online Bestelling definitief is geworden en niet meer kan worden gewijzigd.

Indien bij je Online Bestelling kiest voor PLUS Express en hierbij gelijktijdig de PLUS Bezorgbundel aanschaft, dan gaat de looptijd van de PLUS Bezorgbundel in op het moment dat je de Online Bestelling hebt geplaatst. De Online Bestelling bij PLUS Express wordt direct definitief en kan niet meer worden gewijzigd.

10. De PLUS Bezorgbundel wordt niet automatisch verlengd en eindigt als de looptijd van 1 maand of 12 maanden is verstreken.

11. PLUS behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen om de PLUS Bezorgbundel te wijzigen, zoals wijzingen in het aantal beschikbare tijdvakken, de duur van een tijdvak en andere wijzigingen die PLUS opportuun acht.


Betaling

12. Bij de aanschaf van de PLUS Bezorgbundel betaal je het bedrag voor de gehele looptijd (1 maand of 12 maanden) in één keer vooruit.

13. Betaling vindt plaats via de beschikbare betaalmethoden bij bezorging of ophalen van de Online Bestelling.


Beschikbare PLUS Bezorgbundels

14. PLUS Bezorgbundel 1 maand

· Alle beschikbare dagen voor bezorgen en ophalen bij de gekozen Pilotwinkel;

· 31 dagen geldig;

· Geen bezorg- en ophaalkosten;

· Onbeperkt bestellen op alle beschikbare tijdvakken;

15. PLUS Bezorgbundel 1 jaar

· Alle beschikbare dagen voor bezorgen en ophalen bij de gekozen Pilotwinkel;

· 365 dagen geldig;

· Geen bezorg- en ophaalkosten;

· Onbeperkt bestellen op alle beschikbare tijdvakken;

De kosten van bovenstaande pakketten worden gecommuniceerd bij het aanschaffen ervan.


Herroepingsrecht

16. Je kunt de PLUSBezorgbundel gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. PLUS mag jou vragen naar de reden van ontbinding, maar je bent niet tot antwoorden verplicht. De bedenktijd gaat in vanaf de dag volgend waarop jouw eerste Online Bestelling binnen de PLUS Bezorgbundel definitief is geworden en niet meer kan worden gewijzigd.

17. Wanneer je de PLUS Bezorgbundel binnen de bedenktijd van 14 dagen ontbindt, ben voor de periode dat PLUS Bezorgbundel heeft gelopen aan PLUS een bedrag verschuldigd. Dit bedrag is evenredig aan de periode dat PLUS Bezorgbundel heeft gelopen, in vergelijking met het bedrag voor de gehele looptijd. 18. Op www.plus.nl/info-voorwaarden/herroepingsrecht is meer informatie te vinden over de uitoefening van het herroepingsrecht.


Slotbepalingen

19. Deze Voorwaarden kunnen eenzijdig door PLUS worden gewijzigd.

20. PLUS is gerechtigd PLUS Bezorgbundel gedurende looptijd van 1 maand of 12 maanden per direct te beëindigen indien een klant aantoonbaar misbruik maakt van PLUS Bezorgbundel door bijvoorbeeld bestellingen voor derden te plaatsen.

21. Naast de Voorwaarden die specifiek van toepassing zijn op de PLUS Bezorgbundel, zijn op het bestellen, bezorgen en ophalen van boodschappen zijn ook de algemene voorwaarden bestelservice plus.nl en PLUS app van toepassing.

22. Op deze Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

23. Typ-, druk- of zetfouten zijn voorbehouden.

24. Heb je vragen of klachten over de PLUS Bezorgbundel? Neem dan contact op met de Consumentenservice van PLUS via telefoonnummer 0800-222 44 43 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur. En op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur of via mail consumentenservice@plus.nl.