Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten is goed voor iedereen

Goed eten is goed voor iedereen

Als Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland maken we bij PLUS bewuste keuzes die ons eten echt beter maken. En we zorgen ervoor dat ook jij makkelijker verantwoord kunt kiezen. Dus ga je voor een dagje zonder vlees, wat vaker biologisch of Fairtrade of wil je een volledig plantaardig menu? Met ons ruime assortiment aan verantwoorde producten en de lekkerste recepten helpen we je een handje.

Goed voor iedereen

Samen zorgen we dat de wereld er niet slechter op wordt. Goed eten is niet alleen goed voor jou, maar voor alles en iedereen om je heen. Van de melkkoeien om de hoek, tot cacaoboeren in Afrika, bananentelers in Colombia en de koffieboeren in Afrika en Zuid-Amerika.

Fairtrade cacao Fairtrade banaan Fairtrade koffie

Meer biologisch

Op zoek naar biologische producten? Dan ben je voor PLUS aan het juiste adres. Zowel onder ons eigen merk Biologisch PLUS en o.a. de merken BIO+ en Smaakt vind je onder meer biologisch vlees, zuivel en verse groente en fruit.

Lees meer over biologisch bij PLUS Biologische producten

Meer vegetarisch

Wil je wat vaker vegetarisch eten? Wij hebben een aantal eenvoudige vegetarische recepten voor je verzameld. Direct aan de slag? Met de producten uit ons vegetarisch assortiment was dat nog nooit zo makkelijk. Ook vind je volop inspiratie voor als je meedoet aan de Week zonder Vlees

Vegetarische recepten Vegetarische producten

Meer Fairtrade

Door Fairtrade producten te kopen, krijgen boeren een Fairtrade minimumprijs en ontvangen ze een Fairtrade premie. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden, op weg naar een betere toekomst. Meer weten over welke Fairtrade producten bij PLUS te verkrijgen zijn? 

Meer over onze Fairtrade koffie Bekijk Fairtrade producten

Meer plantaardig

Kies je ook eens voor plantaardig? Met de lekkerste recepten boordevol groente, peulvruchten en vleesvervangers en ons ruime assortiment aan plantaardige producten was dat nog nooit zo makkelijk. 

Vegan recepten Plantaardige producten

Voorkom voedselverspilling

Veel eten dat wordt weggegooid kun je eigenlijk nog prima gebruiken. Ontdek de handige tips om voedselverspilling tegen te gaan en kom erachter hoe je hiermee tot wel 145 euro kunt besparen!

Meer over voedselverspilling voorkomen

Vaker een verantwoord alternatief

Bestel onze vrije uitloopeieren
*Ook onze kippen zitten nu nog even binnen door vogelgriep.