Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten voelt goed

Goed eten voelt goed

Bij PLUS houden we van goed eten, want goed eten voelt goed. Zo is ons huismerk zuivel altijd biologisch, onze huismerk chocolade altijd Fairtrade en hebben al onze eieren een Beter Leven-keurmerk. Dat is goed voor de boeren, telers en kwekers, goed voor de dieren, goed voor de natuur èn goed voor jou. Want als je weet hoe goed het PLUS assortiment is, geniet je er nòg meer van!

Goed voor iedereen

Samen zorgen we dat de wereld er niet slechter op wordt. Goed eten is niet alleen goed voor jou, maar voor alles en iedereen om je heen. Van de melkkoeien om de hoek, tot cacaoboeren in Afrika, bananentelers in Colombia en de koffieboeren in Afrika en Zuid-Amerika.

Fairtrade cacao Fairtrade banaan Fairtrade koffie

Meer biologisch

Op zoek naar biologische producten? Dan ben je bij PLUS aan het juiste adres. Zowel onder ons huismerk PLUS, eigen merk Biologisch PLUS en o.a. de merken BIO+ en Smaakt vind je onder producten als biologisch zuivel, vlees, en verse groente.

Lees meer over biologisch bij PLUS Biologische producten

Meer verse, verantwoorde zalm

In het hoge, koude noorden van Noorwegen ligt het Skjerstadfjord. Daar kweken de families Wenberg en Aksheim al generaties lang verantwoorde Nordic Blu zalm. Het zoete water uit de bergen en gletsjers en de krachtige getijdenstoom in het fjord bieden de perfecte leefomgeving voor de zalmen.

Lees meer over verse, verantwoorde zalm

Meer Fairtrade

Door Fairtrade producten te kopen, krijgen boeren een Fairtrade minimumprijs en ontvangen ze een Fairtrade premie. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden, op weg naar een betere toekomst. Meer weten over welke Fairtrade producten bij PLUS te verkrijgen zijn? 

Bekijk Fairtrade producten Meer over onze Fairtrade koffie

Vaker een verantwoord alternatief

Bestel onze vrije uitloopeieren
*Ook onze kippen zitten nu nog even binnen door vogelgriep.