Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten is buiten eten.

Goed eten is buiten eten

Bij PLUS houden we van goed eten. Zodra de zon schijnt, gaan we lekker naar buiten. En ons eten ook. Van frisse salades tot snelle recepten en de leukste hapjes voor de picknick of borrel. We nemen alles mee de zon in.

Je vindt hier veel tips en producten voor een picknick, borrel of dagje weg. Natuurlijk ook de lekkerste producten uit ons assortiment en genoeg inspiratie voor een zonnige BBQ.

En lekker hoeft niet duur hoeft te zijn, dat laten we zien met onze Laagblijvers. Goed eten is buiten eten. In de tuin, op het balkon of lekker in het park.

Haal de vakantie alvast in huis

Geen zonnestraal meer missen. Laat al je boodschappen tuinbezorgen. 

Veel zon in op komst? Een bbq op de planning? Of een spontane picknick in het vooruitzicht? Bestel je boodschappen eenvoudig op plus.nl of met de PLUS app en laat ze eenvoudig tuinbezorgen. 

Bestel direct

Picknick, wat neem je mee?

Heerlijk, die zonnestralen! Ga er samen lekker op uit. En vergeet vooral niet om genoeg lekkers mee te nemen. Doe de nodige inspiratie op om er een heerlijke picknick van te maken!

Bekijk picknick inspiratie

Picknick boodschappen

Ga er een middagje op uit met het gezin of je huisgenoten! Lekker picknicken in het park of aan het strand, ga op zoek naar de ideale picknickplek bij jou in de buurt en laat vooraf je boodschappen thuisbezorgen.

Meer over online bestellen

We gaan weer lekker BBQ'en

Het is eindelijk weer zomer en dat betekent dat het barbecueseizoen officieel is begonnen! Bij PLUS vind je alles voor de BBQ. Van de beste barbecue recepten tot aan BBQ producten uit ons uitgebreide assortiment. 

BBQ producten

Bekijk het complete BBQ assortiment

Doe-tips voor kids!

Met lekker weer hoef je jezelf niet te vervelen, ga aan de slag!

Meer tips voor de kids

Vier de lange avonden met onze heerlijke wijnen

Een heerlijk wijntje op zijn tijd, vooral met dit lekkere weer.

Bekijk wijnassortiment

Wil je nog meer zonnige inspiratie opdoen?