Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Goed eten: betaalbaar en gezond

Goed eten is betaalbaar eten

PLUS zorgt voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Ook nu het leven duurder is geworden. Want goed eten moet bereikbaar blijven, voor iedereen. Daarom voegen we nog meer Laagblijvers toe, waardoor je dagelijkse boodschappen betaalbaar blijven..Hoe je juist nu flink bespaart? Meteen aan het begin van het jaar? Met Inslaan! Bij PLUS kan je de komende weken kruiwagens vol voordeel zo inladen en.inspireren we je met betaalbare, gezonde en lekkere recepten. Dat is fijn, in die toch al zo prijzige winter. Na die kostbare december. Bij PLUS begrijpen we namelijk maar al te goed dat het uitdagende tijden zijn waarin keuzes gemaakt moeten worden. Daarom doen wij er elke dag alles aan om goed eten haalbaar, gezond en betaalbaar te houden. Ook nu. Juist nu. Want goed eten is ook betaalbaar eten.

Gezonde recepten

Laat je inspireren met de lekkerste gezonde recepten: van gezonde tussendoortjes tot een gezond ontbijt, lunch en (vega) avondeten. Wij hebben een aantal makkelijke en snelle gezonde recepten voor je verzameld. Zo zet je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. Daarnaast hebben we hier een gezond weekmenu voor je samengesteld zodat je alleen nog maar boodschappen hoeft te doen.

Bekijk hier alle gezonde recepten

Start je dag goed met een gezond ontbijt

Een gezond ontbijt is het halve werk. Een ontbijt zorgt voor nieuwe energie. Moeite met gezond ontbijten? Wat is gezond ontbijten en waarom zou je voor een gezond ontbijt kiezen? Vraag je je ook af waar een gezond ontbijt uit bestaan of dat je voor juist met fruit moet ontbijten of voor een vezelrijk ontbijt moet gaan? Vind hier handige tips en recepten om de dag gezond te starten, dan kun je er daarna vol tegenaan! 

Meer over gezond ontbijten

Gezonde Laagblijvers

Bij PLUS helpen we je graag om goede keuzes te maken, daarom voegen we steeds meer Laagblijvers toe. Met deze producten zit dat wel goed! Plaats ze direct in je mandje voor een goede start.

Meer bewuste voeding Meer Laablijvers

Bespaartips op Goed Eten

Met deze tips eet je gezond en betaalbaar. Want goed eten is ook betaalbaar eten.

  • Maak een maaltijdplanning voor de hele week: bedenk aan het begin van de week welke maaltijden je wilt eten en welke boodschappen je nodig hebt. Kijk goed wat je nog in de voorraadkast, koelkast of vriezer hebt liggen. Zo is de kans kleiner dat je iets koopt wat je niet nodig hebt en verspil je minder voedsel. Wist je dat mensen die een lijstje maken jaarlijks tot 9 kilo minder voedsel weggooien? Het helpt dus echt!

  • Eet met de seizoenen mee: koop.groente en fruit in het seizoen, dan is het extra vers, vol van smaak en op zijn lekkerst. Ook is het beter voor het milieu omdat het van dichtbij komt.
  • Ga vaker voor het PLUS Huismerk: probeer eens wat vaker de PLUS Huismerk producten, die zijn gemiddeld tot wel 50% goedkoper! Alleen de allerlekkerste, allermooiste, allerbeste, allerfijnste of allerzachtste producten worden geselecteerd voor het PLUS huismerk. Het is dus niet zomaar hagelslag of zomaar toiletpapier maar het is echt goed.
  • Eet eens wat vaker vegetarisch: vlees en vis zijn vaak duurder dan groenten en peulvruchten. Het is dus goed voor je portemonnee en voor de wereld om wat vaker vegetarisch te eten. Een goed alternatief voor vlees zijn eieren, noten, bonen en linzen.
  • Let op de aanbiedingen in de PLUS weekfolder of op plus.nl: in de PLUS weekfolder en op.plus.nl/aanbiedingen vind je alle nieuwe aanbiedingen. Zo zijn producten in prijs verlaagd of krijg je er twee voor de prijs van een.

Eet meer groente en fruit

Het voedingscentrum raadt aan om 250 gram groente te eten en twee stuks fruit maar hoe weet je of je dit elke dag haalt? Hoe hou je dit vol? Lees verder over hoe veel dit nu werkelijkwaar is en voor handige tips.

Tips en advies om meer groente en fruit te eten

Kies ook tussendoor voor gezond

Op het gebied van gezonde tussendoortjes valt vaak veel te halen, je kunt op een gemakkelijke manier gezond snacken. Weet je niet hoe je dit aan kunt pakken? Wij helpen je graag met tips, weetjes en recepten voor gezonde en lekkere tussendoortjes. 

Meer tips voor gezonde tussendoortjes

Gezond eten, lekker voordelig

Onze Lekker met Laagblijvers recepten zijn gezond, makkelijk en blijvend laag geprijsd. Zo zet je de heerlijkste gezonde maaltijden op tafel. Heel veel recepten vol met gezonde en goedkope producten, wat wil je nog meer?

Bekijk Lekker met Laagblijvers recepten

Goede voornemens? Bereid je voor op Dry January!

Wij hebben alle tips, recepten en producten voor je op een rijtje gezet. Zo hou je Dry January vol en begin je met goede moed aan een van je goede voornemens. Kijk snel op onze.Dry January pagina.of begin met het uitproberen van onderstaande alcoholvrije dranken!

Alchoholvrije dranken

Lees verder