Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Sinterklaas recepten

Sinterklaas recepten

Daar wordt aan de deur geklopt! Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en het heerlijke avondje komt steeds dichterbij. Bij PLUS vind je alles om pakjesavond tot een succes te maken. Duik de keuken in en maak lekkere Sinterklaas recepten voor pakjesavond. Van kruidnoten tot aan banketstaven. Van hartig tot zoet. Vol verwachting klopt ons hart: welk recept ga jij proberen voor Sinterklaasavond?

Recepten met pepernoten en kruidnoten

Bak met Sinterklaas zelf knapperige pepernoten, eigenlijk kruidnoten. Ga voor het traditionele recept voor kruidnoten of ga voor een verassende variatie. Denk bijvoorbeeld aan volkoren kruidnoten met minder suiker.

Bekijk het assortiment kruidnoten

Recepten met taarten en gebak

Maak het Sinteklaas feest helemaal compleet met deze zelfgemaakte Sinterklaas taart. Ga je voor een heerlijk peren speculaas taartje, een lekkere chocoladetaart of toch voor een overheerlijke sint koekjes?

Bekijk het taartassortiment

Recepten met chocolade

Liefhebber van chocoladeletters? Ontdek dan onze recepten waarbij chocolade het belangrijkste ingrediënt is. Chocoladeletters versieren, brownies of chocolade kruidnoten cheesecake, je maakt het zó!

Bekijk het assortiment chocolade

Maak Sinterklaasavond compleet met lekkere hapjes

Borrel assortiment Gourmet assortiment

Sinterklaas snoepgoed

Bekijk het Sint assortiment