Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

ACTIVE DRINKS: DRANKEN VOOR EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL

ACTIVE DRINKS: DRANKEN VOOR EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL

Red Bull is ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren.

Red Bull Energy Drink bevat Alpenwater, suiker, taurine, cafeïne en vitamine B. Cafeine helpt bij de concentratie en verhoogt alertheid. Een blikje bevat 80mg cafeïne - net zoveel als een kopje koffie. Suikers zijn een belangrijke bron van energie voor het lichaam; handig wanneer je actief bent, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Red Bull Sugarfree bevat Alpenwater, taurine, zoetstoffen, cafeïne en vitamine B. Red Bull Sugarfree bevat de zoetstoffen Aspartaam en Acesulfaam-K: 100% vleugels, maar dan zonder suiker. Laag in calorieën.

Stimuleert lichaam en Geest©.

AA Drink

AA Drink High Energy is een hypertone sportdrank met een complexe suikersamenstelling. Deze samenstelling is van groot belang voor het opbouwen van de energie- (glycogeen) voorraden in de spieren.De perfecte combinatie van een lekkere smaak en een goede energie boost voor zowel na als voor het sporten. Vult de glycogeenvoorraad (energievoorraad) maximaal aan          

AA Drink Iso-Lemon is een Isotone sportdrank met dezelfde osmotische druk als het lichaamsvocht. Hierdoor wordt het sneller opgenomen dan water en voorziet je lichaam onmiddellijk van de benodigde vocht en mineralen. Je vocht-, mineralen- en energiebalans op peil houden tijdens het sporten. Razendsnelle dorstlesser met een verfrissende lemon smaak.

Voor gezonde hydratatie

Spa Reine is puur mineraalwater voor gezonde hydratatie, afkomstig uit het hart van de Belgische Ardennen. De unieke samenstelling van Spa Reine zorgt voor de subtiele en zachte smaak.