Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Verwen je moeder op moederdag, tips voor cadeaus en verwennerij.

Moederdag tips

Zondag 12 mei 2024 is het Moederdag! Tijd om je moeder te verwennen met een tekening, ontbijt op bed of een cadeautje. Bij PLUS vind je daarom alles voor een fijne Moederdag: van een gezond ontbijtje, leuke moederdagcadeaus, heerlijke wijnen en lekker gebak of taart. De boodschappen voor het ontbijt op bed hebben we alvast voor je verzameld. Zo vier je 't goed!

Bestel nu online

Een zelfgemaakt ontbijt op bed als verrassing voor mama

Pak bij het Moederdag ontbijt extra uit met deze producten

Bekijk het complete ontbijt assortiment

Moederdag ontbijtrecepten

Het Moederdag ontbijtje wordt nog leuker wanneer je zelf een lekker ontbijtgerecht klaarmaakt. Wat dacht je van een ontbijttrifle met noten, muesli en yoghurt, of deze aardbeien met kokosroom. We hebben een aantal leuke recepten om je moeder mee te verwennen hier op een rijtje gezet.

Tekening of knutselwerk maken voor Moederdag

Ook een mooie tekening of een knutselwerkje kan dienen als een mooi moederdagcadeau. Het gaat immers om de gedachte om, op welke manier dan ook, alle moeders in het zonnetje te zetten op een dag als deze. Heb je zin om zelf lekker aan de slag te gaan? Download dan hier één van deze tekeningen en teken er op los. Of maak gebruik van de Moederdag-knutselplaat en knutsel je eigen waardebonnenboekje voor de liefste mama.

Download de Moederdag tekening Download de Moederdag knutselplaat Download de Lentebloeiers tekening

Chocolade is altijd een goed idee

Chocolade is vaak een goed idee om cadeau te doen. En een nog beter idee wanneer je kiest voor één van onze chocolade producten van Fairtrade cacao. Zo maak je niet alleen je moeder blij, maar draag je ook je steentje bij aan de producenten van deze chocolade. Zij ontvangen ten minste de Fairtrade minimumprijs en een Fairtrade premie, en kunnen dit weer investeren in het verbeteren van de werk- en leefomstandigheden. Een mooie win-win situatie toch?

Andere leuke cadeautips voor mama