Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Goed eten dat eet je het liefst in het seizoen, want dan is het op zijn best én lekkerst. Zoals onze GIJS kersen. Een echt streekproduct van Hollandse bodem. GIJS kersen zijn er van begin juli tot halverwege augustus. Heerlijk zoet van smaak en sappig. Dus nu doen, want dit is het kersen seizoen.
Smaakvolle zoete kers
Onze kersen komen van Hollandse bodem en worden geteeld op bepaald soort grond: kalkrijke lichte (klei)grond. Deze grond, gelegen dichtbij rivieren en wateren, zorgt voor de juiste omstandigheden om een smaakvolle zoete kers te laten groeien. Daarom komen onze kersen onder andere uit de Betuwe en Zeeland.
Geplukt op het juiste moment
Kersen uit Nederland zijn vanaf begin juli tot medio augustus verkrijgbaar bij PLUS. Bij het plukken wordt er gelet op de vorm en de grootte van de kers. Maar ook de donkerrode kleur en de mate waarin de kerst loskomt is van belang. Dit zegt namelijk iets over de rijpheid van de kers.
Vers en smaakvol
Kersen worden daarom alleen op het juiste moment geplukt, zorgvuldig met de hand. Als de kers in de winkel ligt is deze extreem vers en smaakvol. Want vandaag geplukt betekent morgen al in de winkel. Nu doen dus, want dit is het seizoen!
Bewaartip
Het beste kun je kersen in de koelkast bewaren. Haal de kersen een half uur voor consumeren uit de koelkast, want dan zijn ze het lekkerst.
Schwarszwälder toetjes
Dessert
Ca. 25 minuten
8 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Kersenmuffins met granola
Traktatie/Tussendoortje
Ca. 35 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Tosti met brie en kersen
Deel:
Lunch
Ca. 15 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT