Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

BBQ kip recepten

Zelf kruiden, grillen, of klaargemaakt op een bierblikje: met kip van de barbecue kun je alle kanten op. We hebben daarom de lekkerste recepten met kip van de bbq voor je verzameld. En ben je op zoek naar de lekkerste kip producten voor op de bbq? Hier vind je het complete PLUS barbecue kipassortiment. Eet smakelijk!

Kip op blik recepten

Handig, kip op blik. Zo blijft het goed staat en kun je heerlijk genieten van een hele kip op de bbq. Ga je voor de klassieker of de versie met gegrilde of geroosterde groenten?

Kippendij en kippenvleugels BBQ recepten

Heerlijk, malse kip. Dat zijn kippendijen en kippenvleugels. Verwerk ze in barbeceusaus marinade of ga je voor grillen teriyake stijl?

Kip kruiden voor op de BBQ

Hmm.. Vers gekruide kip! Kruid je kip met lemon herb of marokkaanse kruiden. Welke wordt jouw favoriet?

Bekijk al onze BBQ recepten

Kip marineren voor op de BBQ

Kip voor de barbecue marineren is een geweldige manier om smaak toe te voegen. Door de kip te marineren dringen kruiden en specerijen namelijk goed door in het vlees, en wordt het nog lekkerder! Meng hiervoor kruiden, olie, azijn, citroen- of limoensap, yoghurt of andere ingrediënten naar keuze in een kom en leg de kip erin. Zorg ervoor dat de kip volledig bedekt is met de marinade. Laat de kip vervolgens minimaal 2 uur tot maximaal 24 uur marineren in de koelkast. Kip gemarineerd? Braad het stuk vlees dan op middelhoog vuur op de barbecue en draai regelmatig om totdat het gaar is. Een gemiddelde kipfilet gril je ongeveer 6-8 minuten per kant gaar. Maak eens deze heerlijke gemarineerde kippenvleugels in barbecuesaus.

Kipassortiment voor de BBQ

Bekijk het volledig assortiment kip voor de BBQ