Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Wat mag er echt niet ontbreken tijdens Pasen? Gevulde eieren natuurlijk! Gevulde eieren zijn ook heerlijk als borrelhapje tussendoor, maar passen ook goed bij het paasontbijt of de paasbrunch. We hebben twee recepten voor gevulde eieren voor je uitgezocht: een Oosterse versie en één met Hollandse garnaaltjes.
Voor wie wel van een oosters tintje houdt: gevulde eieren met onder andere koriander, kerrie en sesamzaad.
Ontbijt
Ca. 30 minuten (+ 15 minuten afkoelen)
8 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Ook deze Hollandse variant van het gevuld eitje valt vaak in de smaak bij jong en oud.
Deel:
Ontbijt
Ca. 30 minuten (+15 minuten afkoelen)
8 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Wil je naast gevulde eieren nog meer lekkere Paasgerechten met ei maken? Op deze pagina vind een hele verzameling aan lekkere eier gerechten. Op en top Pasen!
OOK INTERESSANT