Ga naar hoofdinhoud
  • Voor 23:55 besteld, morgen in huis*
  • Meer dan 1300 Laagblijvers
  • PLUS Express: over 2 uur op jouw adres
  • Folder
  • Klantenservice
0.00
0
0
Menu
Producten
Aanbiedingen
BBQ assortiment
Aardappelen, groente, fruit
Verse kant-en-klaarmaaltijden
Vlees, kip, vis, vega
Kaas, vleeswaren, tapas
Zuivel, eieren, boter
Brood, gebak, bakproducten
Ontbijtgranen, broodbeleg, tussendoor
Frisdrank, sappen, koffie, thee
Wijn, bier, sterke drank
Pasta, rijst, internationale keuken
Soepen, conserven, sauzen, smaakmakers
Snoep, koek, chocolade, chips, noten
Diepvries
Baby, drogisterij
Bewuste voeding
Huishouden
Koken, non-food, service
Huisdier
Aanbiedingen
Recepten
Goed eten
InspiratiePLUS magazine
Spaaracties
Zakelijk
Winkels
Meer
Goed eten
InspiratieWijnkiezerPLUS magazine
SpaaractiesZakelijkWinkelsTaartenshopBloemenshopWijnshopBoodschappenlijstjes
Kies jouw winkel
Wijn en spijs advies van PLUS

Combineren met wijn & spijs

Een goede maaltijd wordt nóg lekkerder als je er een lekker glas wijn bij serveert. Maak je een goede wijnspijscombinatie? Dan wordt het geheel groter dan de som der delen. Ga zelf aan de slag.
KipRundVisVegetarischItaliaansSalades
Vega pom met zoete aardappel

Wijnspijscombinaties om je vingers bij af te likken

Wat serveer je bij kip? Welke wijn trek je open bij rundvlees? En wat moet er op tafel komen bij vis? Om antwoord te geven op deze vragen maakten we wijnspijscombinaties die nooit mis kunnen gaan. We selecteerden wijnen uit ons ruime assortiment en maakten de beste combinaties met heerlijke gerechten. Compleet met een receptuur. Zo kan je eindeloos combineren. Ontdek welke wijnen je het beste standaard in huis kan hebben en wanneer je ze uitschenkt. Ook voor bij vegetarische gerechten, de Italiaanse keuken en salades maakten we de ideale wijnspijscombi’s. Zo kan iedereen een sommelier zijn.

Kip & Bourgogne

Kip. Het meest veelzijdige stukje vlees. Daar kan je alle kanten mee op qua gerecht. Serveren we er wijn bij, dan komen we vaak uit in de Bourgogne. Het leuke is dat zowel witte als rode Bourgogne goed samengaat met kip: gemaakt van chardonnay of pinot noir. Maar ook als deze druiven uit een andere streek komen, is dit een prima match bij kip. Als ultieme kipwijn, die goed past bij allerlei verschillende kipgerechten selecteerden we ‘the real deal’: Marillier Père et Fils Bourgogne Chardonnay.

Bekijk deze wijn
Wijn en kip

Mediterrane kip met Spaanse blend

Bij een gegrilde kip uit de oven serveren we natuurlijk een volle chardonnay. Maar wat doe je als de kip verfrissende smaken krijgt van mandarijn en venkel? Speciaal hiervoor selecteerden we de Neleman Yawn Chardonnay Muscat. Een biologisch geproduceerde blend van chardonnay met de bloemige en uitbundige muscat. Het aromatische karakter van deze druif past perfect bij de smaken die de mandarijn en venkel geven aan het vlees van de kip. Deze Spaanse wijn is zonnig en vol. Een ideale match.

Bekijk het recept
Kip uit de oven met mandarijn en venkel

Neleman Yawn Chardonnay Muscat

Neleman Signature Organic Chardonnay Muscat

Per 750 ml
6.
49
0

Neleman Signature Organic Chardonnay Muscat

Per 4500 ml
38.
94
0

Kip met rood? Spätburgunder!

Kip en chardonnay is een geweldige combinatie. Maar soms wil je liever een rode wijn bij kip. De klassieke combinatie is in dat geval een pinot noir uit de Bourgogne. Wij kiezen voor de Baron von Maydell Spätburgunder uit Baden. Spätburgunder is namelijk de Duitse benaming voor pinot noir. Deze druif staat bekend om zijn lichte en elegante tannines. Ideaal voor bij gevogelte of witvlees. Het aardse karakter van deze wijn combineert ook perfect bij de aardappel.

Gemarineerde kippendijen met hasselback aardappel

Baron von Maydell Spätburgunder

Baron von Maydell Spätburgunder Pinot Noir

Per 750 ml
8.
59
0

Tropische chardonnay & Butter Chicken

Zie je knoflook, gember en koriander voorbijkomen in de receptuur? Maak je borst dan maar nat. Dit Indiase kipgerecht heeft veel smaak en combineert daarom het beste met een uitgesproken wijn. Daarom selecteerden we hierbij de Tierra del Fuego Gran Reserva Chardonnay. Deze Chileense wijn uit de Maule Valley heeft tropisch fruit in de vorm van ananas. Perfect voor bij de rijke smaken van dit gerecht. Daarnaast proef je citroen en perzik. Aroma’s waaraan je iedere chardonnay kan herkennen.

Bekijk het recept
Butter chicken met bloemkool en cashewnoten

Tierra del Fuego Gran Reserva Chardonnay

Tierra del Fuego Gran Reserva Chardonnay

Per 750 ml
6.
99
0

Rundvlees & King Cab

Cabernet sauvignon heeft niet voor niets de bijnaam King Cab. Met zijn stevige tannines en donkere fruitaroma’s is dit namelijk een druif waar je even voor moet gaan zitten. Dat is precies wat je doet als het hoofdgerecht met rundvlees op tafel komt. Maison Castel Grande Réserve Cabernet Sauvignon is een krachtpatser die perfect combineert met allerlei rundvleesgerechten. Er zijn nog veel meer wijncombi’s met rundvlees te bedenken, maar iedere keer zal je zien dat de wijn donkere tannines bevat.

Bekijk deze wijn
Wijn en rund

Biefstuk met sappig rood

Bij een biefstuk adviseren we altijd robuust rood. In het geval van deze klassieke variant met champignons en gebakken aardappelen kiezen we voor de biologisch geproduceerde Mas du Petit Azegat Vin de Pays Bouches du Rhône. Deze Zuid-Franse wijn is een blend van grenache met syrah. Het sappige van de grenache maakt deze kruidige wijn gevaarlijk doordrinkbaar. Terwijl het stoere en peperige karakter van de syrah tegenwicht geeft aan het rode vlees. Ontdek deze combinatie en je bent verkocht.

Bekijk het recept
Biefstuk met champignons en gebakken aardappelen

Mas du Petit Azegat Vin de Pays Bouches du Rhône

Mas du Petit Azegat Rouge

Per 750 ml
7.
39
0

Kruidig Spaans met runderstoof

Eigenlijk moet je bij een boeuf bourguignon natuurlijk een rode Bourgogne schenken. Maar hoe meer smaak je stoof heeft, hoe steviger de rode wijn mag zijn die je erbij schenkt. Wij houden van een karaktervolle beef bourguignon en daar serveren we de Andres Alonso Garnacha & Syrah bij. Een spannende wijn, complex en geraffineerd met donker bessenfruit en specerijen. Tip: doe op het laatste moment een scheutje van de wijn in het gerecht. Dat brengt de smaken nog meer naar elkaar toe.

Bekijk het recept
Beef bourguignon

Andres Alonso Garnacha & Syrah

Andrés Alonso Garnacha & Syrah

Per 750 ml
8.
49
0

Dubbel Chili

Maak je een chili con carne? Dan serveren we daar een Chileense rode wijn bij. Je kan kiezen uit cabernet sauvignon, merlot of syrah. Maar misschien is de beste match wel de ‘signature grape’ van Chili: de lokale held carmenère. Vergelijk hem gerust met een merlot on steroids. Meer diepgang, meer kracht en zelfs een beetje pittig. En dat wil je natuurlijk bij een smaakvolle chili con carne. In de El Descanso Carmenère Reserva uit de Colchagua Valley proef je rood fruit, koffie en rode peper.

Bekijk het recept
Chili con carne met kidneybonen

El Descanso Carmenère Reserva

El Descanso Carmenère Reserva

Per 750 ml
6.
65
0

Pinot Grigio: Italiaanse alleskunner

Traditioneel serveer je witte wijn bij vis. Maar welke wijn bij welke vis? En hoe zit het met de bereidingswijze? Serveer je een vette vis, zoals (gerookte) zalm, makreel of paling? Kies dan een volle chardonnay. Lichte of rauwe bereidingen van vis vragen juist om een frissere wijn, zoals sauvignon blanc. Wil je een allemansvriend die goed combineert met bijna alle bereidingen en verschillende soorten vis? Dan kies je voor de Villa Puccini Pinot Grigio, een culinaire kameleon uit Italië.

Bekijk deze wijn
Wijn en vis

Zalm & Chardonnay

Bij dit zalmgerecht met geroosterde groenten uit de oven serveer je de Zuid-Afrikaanse Danie de Wet Chardonnay Matured on the Lees. Deze wijn rijpt ‘sur lie’. Dat wil zeggen dat de wijn na de vergisting nog in contact komt met de dode gistcellen. Die geven extra smaak en complexiteit aan de wijn. Rijkdom en vulling. En dat is precies wat je nodig hebt om goed te kunnen combineren met het vetje van de zalm. In dit geval gaat de vette vis goed samen met het karakter van een volle chardonnay.

Bekijk het recept
Zalm met geroosterde aardappels en groenten uit de oven

Danie de Wet Chardonnay Matured on the Lees

Danie de Wet Chardonnay Matured on the Lees

Per 750 ml
7.
39
0

Danie de Wet Chardonnay Matured on the Lees

Per 4500 ml
44.
34
0

Vis moet zwemmen

Bij vette vis, zoals zalm, schenk je een volle witte wijn. Maar serveer je witvis, zoals deze kabeljauw, let dan vooral op de bereiding. In dit geval is die vrij licht: in de olie gebakken en geserveerd met dillesaus. De frisse smaken van limoen, dille en crème fraîche vragen om een verkwikkende wijn. Juist daarom schenken we daar de Zuid-Afrikaanse Deetlefs Stonecross Sauvignon Blanc bij. Aromatisch wit met groene appel, citroen en vers gemaaid gras. Daarnaast tropisch fruit en passievrucht.

Bekijk het recept
Kabeljauw met sperziebonen, aardappelen en dillesaus

Deetlefs Stonecross Sauvignon Blanc

Deetlefs Stonecross Sauvignon Blanc

Per 750 ml
5.
29
0

Het witte goud

De term ‘het witte goud’ geldt niet alleen voor Hollandse asperges, maar ook voor deze wijn. Traditionele wijnen voor bij asperges zijn pinot blanc, riesling of droge muscat. Het bloemige karakter van muscat, vind je ook terug in de druif torrontés. Deze Noordwest-Spaanse blend van treixadura en torrontés is fruitig, fris en licht tropisch. Hierdoor combineert de Adeus D.O. Ribeiro Treixadura & Torrontés niet alleen perfect bij tapas en paella, maar ook bij witte asperges met Hollandse garnalen.

Bekijk het recept
Witte asperges met Hollandse garnalen in botersaus

Adeus D.O. Ribeiro Treixadura & Torrontés

1.00 KORTING

Adeus D.O. Ribeiro Treixadura & Torrontés

Per 750 ml
t/m 31 mei
7.
79
8.79
0

Adeus D.O. Ribeiro Treixadura & Torrontés

Per 4500 ml
t/m 31 mei
46.
74
52.74
0

Vega-vriend Verdejo

De Spaanse druif verdejo is onlosmakelijk verbonden met de streek Rueda. Het geheim van de lokale wijnmakers is om ’s nachts te oogsten. Hierdoor krijg je een frisse wijn uit een zeer zonnig gebied. Verdejo kenmerkt zich dan ook door tonen van gele appel, venkel en tropisch fruit. Daar kan je alle kanten mee op. Vooral als het gaat om groenten. Van asperge tot doperwt en van aardappel tot tomaat. Probeer het met de Marqués de Cáceres Rueda Verdejo, onze groentespecialist bij uitstek.

Bekijk deze wijn
Wijn en vega

Verkwikkend en verfrissend

Deze biologisch gecertificeerde Spaanse wijn wordt gemaakt door de Nederlander Derrick Neleman. De Yawn serie is een statement waarmee Neleman zich afzet tegen saaie, slaapverwekkende conventionele wijnen. De Neleman Yawn Organic Verdejo is allesbehalve saai. Hij is knallend fris met tropisch fruit, zoals mango en ananas. Daarnaast proef je gele appel en venkel. Dankzij zijn verkwikkende karakter is het een goede match met dit aubergine-gerecht met verfrissende invloeden van yoghurt en munt.

Bekijk het recept
Aubergine met tahinyoghurt, granaatappel en munt

Neleman Yawn Organic Verdejo

Neleman Signature Organic Verdejo

Per 750 ml
6.
49
0

Neleman Signature Organic Verdejo

Per 4500 ml
38.
94
0

Fritz & Frieda zijn de Joker

Grüner veltliner is de held van Oostenrijk. Het is ‘de druif van het sommeliersdilemma’. Met name omdat hij met zoveel verschillende gerechten goed combineert. Ga maar na: vis, schaal- of schelpdieren en gerechten met groenten in de hoofdrol, zoals asperges of zuurkool. Maar ook bij salades, kip, Wiener Schnitzel of kaasfondue komt deze wijn goed uit de verf. Zelfs bij pittige en Aziatische gerechten is dit de juiste match. Geen wonder dat wij deze Fritz & Frieda DAC Grüner Veltliner graag schenken bij deze vegetarische poké bowl.

Bekijk het recept
Vegetarische poké bowl met tofu

Fritz & Frieda DAC Grüner Veltliner

Fritz & Frieda DAC Grüner Veltliner

Per 750 ml
7.
99
0

Fritz & Frieda DAC Grüner Veltliner

Per 4500 ml
47.
94
0

Pittig Aziatisch met rosé

Vroeger schonken we nog wel eens een biertje bij Aziatische gerechten. Inmiddels weten we dat sommige wijnen ook perfect combineren bij pittige Aziatische gerechten. Schenk je wit? Kies dan een bloemige viognier of juist een wijn met sterk aanwezige zuren zoals riesling, chenin blanc of grüner veltliner. Rosé is ook een goede optie. Juist daarom schenken we de Zuid-Franse Domaine de Saint Blaise Rosé van Laurent Miquel bij deze vegetarische roerbakschotel met gember, ketjap en sambal.

Bekijk het recept
Vegetarische roerbakschotel met gebakken ei

Domaine de Saint Blaise Rosé

2E HALVE PRIJS

St. Blaise Rosé

Per 750 ml
t/m 13 mei
7.
99
0

St. Blaise Rosé

Per 4500 ml
t/m 13 mei
35.
96
47.94
0

Viva Italia

When it grows together, it goes together. Oftewel: als het uit elkaars buurt komt, is het lekker om samen te drinken. Voor gerechten uit de Italiaanse keuken geldt dan ook altijd: schenk er een Italiaanse wijn bij. Aangezien er overal in Italië wijn gemaakt wordt, kan je alsnog een heleboel verschillende kanten op. Wij kiezen voor Monte Tessa Primitivo IGP als ultieme begeleider van Italiaanse gerechten. Deze krachtpatser uit de hak van de laars combineert perfect met pasta of pizza.

Bekijk deze wijn
Wijn en italiaans

Perfecte pizza partner

Serveer je pizza of pasta met tomatensaus? Dan merk je dat de combinatie van zoet en zuur lastig combineert met wijn. In Italië weten ze er echter wel raad mee. The usual suspect om deze klus te klaren is de druif sangiovese. Maar ook meer zuidelijk in de laars vind je voldoende kandidaten om in te zetten als de perfecte pizza- en pastapartner. Wij kiezen voor de Barone Montalto Nero d'Avola. Typisch Siciliaans: donker, zonnig en karaktervol. Maakt van deze pizza een culinaire belevenis.

Bekijk het recept
Vegetarische pizza alla norma met aubergine

Barone Montalto Nero d'Avola

Barone Montalto Due Mondi Nero d'Avola IG

Per 375 ml
3.
79
0

Neem de tijd

Veel klassieker dan dit authentieke Italiaanse gerecht wordt het niet. Slow cooking met veel smaak en liefde. Daar mag je best een geconcentreerde en weldadige rode wijn bij serveren. Wij kiezen voor de Monte Tessa Appassimento uit de hak van Italië gemaakt van ingedroogde druiven. Deze appassimento techniek wordt ook toegepast bij de productie van Amarone. Door de druiven in te drogen neemt de concentratie van de smaken toe. Dat levert zonnige smaken op van krenten, ingedroogd fruit en mokka.

Bekijk het recept
Spaghetti met Italiaanse ragu

Monte Tessa Appassimento

Monte Tessa Appassimento

Per 750 ml
6.
59
0

Best of both worlds

Combineer ingrediënten tot nieuwe gerechten, zoals deze risotto met mozzarella, tomaat en basilicum. Een klassieke salade caprese, verwerkt tot risotto. Dat vraagt om verkwikkend wit. Italiaans, dorstlessend met opwekkende zuren en een klein bittertje. Dan kom je vanzelf uit in de Marche bij Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi. Deze graag geziene gast op Italiaanse wijnkaarten wordt vaak bij voorgerechten met schaal- en schelpdieren geschonken, maar past ook perfect bij deze risotto.

Bekijk het recept
Caprese risotto met mozzarella, tomaat en basilicum

Frisse salade met frisse wijn

Het maakt niet uit wat voor een salade je maakt. Er past altijd een verfrissende wijn bij. Kies jij voor licht wit of een zalmroze rosé? Vergeet ook niet dat een mousserende wijn altijd goed combineert met de aangename zuren van een dressing. In een mousserende wijn zit namelijk automatisch koolzuur. De bubbels van de Bienvenido Cava Brut maken dit een ideale partner voor allerlei verschillende salades. Wat ga jij erbij serveren? Salade caprese, Caesar salad of Griekse salade?

Bekijk deze wijn
Wijn en salades

Geitenkaas en sauvignon: altijd goed

Sauvignon blanc en geitenkaas hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. De beste exemplaren komen uit de Loire vallei en ze zijn allebei fris van smaak. Dit zorgt voor de ultieme 1+1=3 ervaring. Probeer het zelf met de Comte de St Aignan Touraine Sauvignon Blanc. Deze Loire-wijn wordt gemaakt van 100% sauvignon blanc en is de ideale tafelpartner van deze salade met geroosterde druiven, walnoten en natuurlijk geitenkaas. Een typisch voorbeeld van: when it grows together, it goes together.

Bekijk het recept
Salade met geroosterde druiven, walnoten en geitenkaas

Comte de St Aignan Touraine Sauvignon Blanc

Comte de St Aignan Touraine Sauvignon Blanc

Per 750 ml
8.
29
0

Comte de St Aignan Touraine Sauvignon Blanc

Per 4500 ml
49.
74
0

Zuid-Franse klassieker

Stel jezelf eens voor op het terras aan de Zuid-Franse Côte d’Azur. Dan ontkom je niet aan deze ultieme wijnspijscombinatie: salade Niçoise met rosé uit de Provence. Met zijn lichtroze kleur herken je de Mado en Provence AOP Côtes de Provence Rosé direct. Hij is fris en barstensvol licht rood zomerfruit. Dat maakt dit de ideale wijn bij deze maaltijdsalade met tonijn. Op de een of andere manier smaakt hij overigens altijd het beste op een warme zomerdag met je voeten in het zand.

Bekijk het recept
Niçoise met sla en een eitje

Mado en Provence AOP Côtes de Provence Rosé

2E HALVE PRIJS

Mado en Provence Côtes de Provence rosé

Per 750 ml
t/m 13 mei
8.
49
0

Mado en Provence Côtes de Provence rosé

Per 4500 ml
t/m 13 mei
38.
21
50.94
0

Explosie van smaken

Bloemkool is bezig aan een tweede leven. Niet in de laatste plaats vanwege de eigenschap om andere smaken aan te nemen. Deze Midden-Oosterse salade geeft een dikke knipoog aan de succesvolle kookboekenschrijver Yotam Ottolenghi. De krachtige smaken van deze salade vragen om een wijn die wel tegen een stootje kan. Wij kiezen daarom voor Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc. Deze Nieuw-Zeelandse wijn is sterk aromatisch. Hij knalt je glas uit met tonen van groene asperge, passievrucht en kiwi.

Bekijk het recept
Lauwwarme bloemkoolsalade met sinaasappel en kerriesaus

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc

Per 750 ml
9.
99
0

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc

Per 4500 ml
59.
94
0
Wijzig moment
Producten niet beschikbaar
Helaas is dit product niet beschikbaar bij . Het wordt verwijderd uit je winkelwagentje. Kies een alternatief product of selecteer een andere supermarkt om dit product te bestellen.
Niet beschikbare product in geselecteerde winkel:
Andere winkel kiezen
Producten toevoegen
Je hebt nog producten in je winkelwagen. Je kunt deze producten toevoegen aan de bestelling die je gaat wijzigen.
Niet toevoegen

PLUS Nieuwsbrief

De beste aanbiedingen, acties, inspiratie en persoonlijke aanbevelingen gem. 2x per week in je inbox
Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt nu een e-mail om je aanmelding te bevestigen. Niet ontvangen? Check je spamfolder.

Contact PLUS Consumentenservice

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
0800-2224443

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

PLUS

Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS

Consumentenservice

Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren

Services

PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes

Download de gratis app

Online Bestellen

Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop

Acties

Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox
Over PLUS
Goed eten. Daar houden we van.
Duurzaamheid
Beste Wijnafdeling
Persinformatie
Nieuwsberichten
Distributiecentrum Oss
Nieuwbouw distributiecentrum Deventer
Affiliate programma
Magazine
Folder
PLUS Retail Media
Werken bij PLUS
Online bestellen
PLUS app
Gratis bezorging of ophalen
Zakelijk bestellen
PLUS Express
Sparen met de app
Taartenshop
Bloemenshop
Wijnshop
Veelgestelde vragen
Contact
Retourneren
PLUS cadeaukaart
PLUS kortingscodes
Dagje uit
Laagblijvers
PLUSpunten
Kiekeboebox

Download de gratis app

Algemene voorwaarden
Privacy statement
Actievoorwaarden
Cookie informatie
BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING PLUS roept de PLUS Garnalen in knoflookmarinade terug.
Belangrijke veiligheidswaarschuwing: HAK roept uit voorzorg spinazie en boerenkool terug

De cookies van PLUS

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën, zodat wij en derden jouw gedrag op onze website(s), maar ook daarbuiten kunnen volgen, ook wanneer je doorklikt vanuit onze e-mails en nieuwsbrieven. Verder kunnen wij versleutelde persoonsgegevens delen (zoals een e-mailadres en aankoopgegevens) met derde partijen zoals onze advertentiepartners om je gepersonaliseerde advertenties te laten zien op onze website(s), maar ook daarbuiten. Ook kunnen wij jouw gegevens gebruiken om analyses uit te voeren zoals het meten van de effectiviteit van onze advertenties. Als je alle cookies accepteert, dan ga je akkoord dat wij jouw gegevens (versleuteld) kunnen delen met derden. Via cookievoorkeuren kun je ook zelf instellen welke cookies we plaatsen en je toestemming wijzigen of intrekken. Lees meer in ons cookiebeleid en privacy statement.
Zelf instellen