Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Verrukkelijke Kerstrecepten voor lage prijzen

Een goedkoop kerstmenu voor iedereen

Met de kerstdagen in het vooruitzicht wordt het tijd om het kerstmenu samen te stellen. En dat een heerlijk kerstdiner helemaal niet duur hoeft te zijn, laten we zien met onze goedkope Kerst met Laagblijvers recepten. Zo kook je voor minder dan €2,50 per persoon* een fantastisch én voordelig kerstdiner. Dus, waar wacht je nog op? Bekijk hier al onze Laagblijvers producten.

Goedkope kerstontbijtjes


Een lekkere Kerstontbijt hoeft niet duur te zijn. Start de kerstdagen voordelig met deze heerlijke budgetrecepten. Zo heb je voor weinig geld een feestelijke ontbijt op tafel met Kerst.

Kerstborrel voor weinig geld


Een uitgebreide borrel voor het Kerstdiner is altijd gezellig, maar hoe doe je dat op een budget? Wij hebben de beste recepten verzameld voor goedkope borrelhapjes waar je gasten zeker onder de indruk van zullen zijn.

Voordelig voorgerecht voor het kerstdiner


Begin het Kerstdiner lekker en goedkoop met deze feestelijke budgetrecepten. Zo maak je voor weinig geld een lobster roll of garnalencocktail, bijvoorbeeld. Eet smakelijk!

Goedkoop nagerecht tijdens kerst


En dan de afsluiter van het diner - het Kersttoetje! Ook hier hebben wij lekkere en budget-vriendelijke recepten voor je verzameld waar beide je gasten en je portemonnee blij van worden.

Wil je nog meer inspiratie voor het kerstdiner? Bekijk hier al onze kerstrecepten. En ben je benieuwd naar al onze Laagblijvers? Neem dan een kijkje op onze Laagblijvers pagina

*De recepten zijn gebaseerd op 4 personen voor minder dan €10,- op basis van de exacte hoeveelheden die nodig zijn voor het gerecht. Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Bekijk hier de volledige voorwaarden voor Lekker met Laagblijvers.