Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Verrukkelijke Kerstrecepten voor lage prijzen

Verrukkelijke Kerstrecepten voor lage prijzen

Met de kerstdagen in het vooruitzicht wordt het tijd om het kerstmenu samen te stellen. En dat een heerlijk kerstdiner helemaal niet duur hoeft te zijn, laten we zien met onze goedkope Kerst met Laagblijvers recepten. Zo kook je voor minder dan €2,50 per persoon* een fantastisch én voordelig kerstdiner. Dus, waar wacht je nog op? Snel de keuken in! Direct boodschappen doen? Bekijk hier al onze Laagblijvers producten.

Goedkope kerstontbijtjes

Yoghurt fruitbowls

Wentelteefjes

Cruffin

Kerstborrel voor weinig geld

Witlofschuitjes

Crostini's

Vega borrelplank

Voordelige voorgerechten

Lobster rolls

Garnalencocktail

Spinazie-broccolisoep

Hoofdgerechten voor lage prijzen

Kruidige runderstoof

Zalm en papilotte

Vega worteltaart

Budgetvriendelijke nagerechten

Romanoff

Dubbele chocolademousse

Tiramisu trifle

Wil je nog meer inspiratie voor het kerstdiner? Bekijk hier al onze kerstrecepten. En ben je benieuwd naar al onze Laagblijvers? Neem dan een kijkje op onze Laagblijvers pagina

*De recepten zijn gebaseerd op 4 personen voor minder dan €10,- op basis van de gebruikte hoeveelheid. Bekijk hier de volledige voorwaarden voor Lekker met Laagblijvers.