1. Home/
  2. Voor jou
  3. /Recepten
  4. /Ontbijten met notenstol
« TERUG
Ontbijten met notenstol

Ontbijten met notenstol

De Korenlanders Notenstol is rond Pasen één van de favorieten in de winkel. Dit is een extra bijzondere stol omdat er naast amandelspijs ook verschillende nootjes in zitten. En met een lik clotted cream erbij is hij helemaal om op te eten!

Geroosterde notenstol met clotted cream

Geroosterde notenstol met clotted cream

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en smeer de sneetjes notenstol in met een beetje boter.
  2. Plaats de sneetjes notenstol 5 minuten in het midden van de voorverwarm de oven en klop ondertussen de slagroom met de mascarpone stijf. Rasp de schil van de sinaasappel en roer de rasp tot slot door de clotted cream.
  3. Serveer de notenstol met een eetlepel clotted cream.

Ontbijt

Ca. 10 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 4 sneetjes PLUS Korenlanders notenstol met amandelspijs
  • 1 stuk PLUS Handsinaasappelen
  • 125 ml PLUS Slagroom
  • 125 ml Galbani Mascarpone

Ingrediënten

Notenstol met verse fruitsalade

Notenstol met verse fruitsalade

  1. Schil de appels en de kiwi’s en snijd beide in gelijke blokjes. Halveer de druiven en rasp de schil van de limoen. Meng het fruit met de limoenrasp en roer goed door.
  2. Serveer de notenstol samen met de verse fruitsalade over 4 ontbijtborden.

Deel:

Ontbijt

Ca. 10 minuten

4 personen

Ingrediënten

  • 4 sneetjes PLUS Korenlanders notenstol met amandelspijs
  • 200 gram PLUS Druiven wit pitloos
  • 2 stuks PLUS Granny Smith
  • 1 stuk PLUS Limes fairtrade
  • 3 stuks PLUS kiwi green

Ingrediënten